Fantastiske Kari Traa med 20-50% rabat

img_9953

Kari Traa Rose bluse 40% / Rose bukser 40%

Jeg ligger desværre syg, hvilket er super træls at bruge weekenden på. Jeg lå dog lige og kiggede lidt rundt på nettet, for internetshopping er jeg altså ikke for syg til i dag 🙂  – Det er næsten det, som gør det lidt værd at være syg, jeg har altså shoppet en del ting, men ellers går tiden mest med at se serier.

.. Og så faldt jeg lige over de sindssyge priser på Kari Traa hos Boozt. Man kan nemlig spare 20-50 %, hvilket er helt vildt. Se hele Kari Traa udvalget: her.  Hver opmærksom på at der er 2 sider derinde med Kari Traa.

Men jeg vil især gerne gøre jer opmærksom på, at alt deres uldtøj er sat helt vildt meget ned. Jeg har aldrig set det så billigt, så det er altså nu du skal slå til, hvis du drømmer om sådan et sæt. Jeg bruger mine sæt utrolig meget, både til at have på herhjemme, til træning, eller gåture. Det sæt jeg har på øverst er sat ned med 40% (bluse/bukser), men hvis du vil have trøjen med hætte, så er den sat ned med 50% !

Jeg kan også se at min træningstaske og min vinterjakke er sat ned med 50% – og denne løbejakke til 30%!

Processed with VSCO with c6 preset

Åkle Bluse  30%/ Åkle bukser  30 %
Jeg elsker dette sæt til afslapning.

img_6990
Rose bluse 40% / Rose bukser 40%
Sættet holder en lun, fordi det er uld.
_mly4526
Lene top  20% /Lene tights– 20%
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.