Jeg skal på surf camp i Portugal

level1_ericeira_portugal_00005unnamed-2

På søndag rejser jeg til Portugal, hvor jeg skal deltage på Lapoint’s surf camp Ericeira. Jeg skal afsted sammen med min veninde Maria, som også elsker at rejse og kaste sig ud i nye sportsgrene. Jeg tror det bliver så fedt, at få sådan en oplevelse sammen. Jeg glæder mig SÅ sindssygt meget!!
At lære at surfe, har altid stået som et af punkterne på min ‘bucketliste‘ og derfor glæder jeg mig så meget til, at jeg endelig skal prøve det.
Jeg har altid synes, at det ser så fedt ud når folk kan finde ud af at surfe!  Jeg kommer dog nok ikke rigtig til at ligne en surf-babe fra en start, måske mere en våd hund! 😉

Jeg prøvede i vinters at windsurfe og det følte jeg faktisk gik overraskende godt, så jeg håber at mit nybegynder ‘talent’ (eller held) også gør sig gældende på bølge surf. Windsurf gav mig virkelig sådan en følelse af frihed – og jeg følte mig fuldstændig afstresset, når jeg var færdig. Når man kun skal koncentrere sig om at blive på boardet, så kan man ikke tænke på om man nu har husket at svare på en mail og lign.

Jeg skal afsted på en nybegynder camp (level 1), som er for folk der aldrig har prøvet at surfe, hvor man lærer alt det grundlæggende. Man får undervisning 5 gange af 2 timers varighed og naturligvis en masse surfteori. Derudover må man også gerne bruge surfudstyret, hvis man har lyst til at øve mere. Jeg forestiller mig, at vi kommer til at bruge en masse tid i bølgerne. Jeg bliver altid ret ivrig, når jeg skal lære noget nyt. 🙂

Vi skal som sagt bo på campen i Ericeira som ligger lige ud til kysten. Campen skulle være rigtig fin og der er også pool hvor man kan slappe af og udendørstræningsområde, hvor vi kan lave noget fitness/crossfit agtigt træning. Jeg elsker at træne udendørs, så jeg håber at vi også har energi til det. Jeg har aldrig været i Portugal og jeg glæder mig derfor ekstra meget.

Lapoint har følgende surf destinationer: Portugal, Sri Lanka, Bali, Marokko, Costa Rica og Norge. Der er 3 forskellige levels, som sikrer at man får undervisning på det niveau som passer til ens surfevner. 🙂

Har du prøvet at surfe?
Hvad er din drømmedestination?

camplizandro_ericeira_portugal_00006
_dsc6038 11 13

Maya

4 Comments
  1. Ej hvor lyder det bare fedt! Jeg glæder mig til at høre mere, når du kommer tilbage. Det er også på min bucketlist at lære at surfe- jeg ville bare rigtig gerne bo et sted man kan holde det ved lige. 😛 Kram

  2. Åh det skal du glæde dig til:-)
    Portugal er et vidunderligt land med gode mennesker.
    Jeg har været der og har talt med surfere, men ikke selv surfet. Stemningen var fantastisk, så glæd dig:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.