10 ting, du måske ikke ved om mig

Kimono: Moves /T-shirt: Basic Apperal  / Denim Skirt: Envii

Det er ved at være længe siden, at jeg har skrevet sådan et indlæg, men det plejer at være noget, som I også finder hyggeligt! Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis der er noget af det som i også kender til. <3 

 1. Jeg har en dårlig vane med at putte alt muligt mad i køleskabet, som egentligt ikke hører hjemme der.  Fx. proteinbarer, tørret frugt og chokolade.
 2. At være personlig træner føles som det mest meningsfulde job, som jeg har haft.  Jeg ELSKER dét – og jeg elsker at hjælpe andre til en sundere livsstil.
 3. Jeg er SÅ hundeskruk. Jeg ønsker mig en Bichon Frisé eller en Cotton de tulear. Jeg har allergi, men jeg er opvokset med en bichon, så den ved jeg at jeg kan tåle. Men man må jo så ikke have hund, hvor jeg bor, ØV! 🙂
 4. Jeg kan seriøst ikke finde ud af, at pakke en kuffert. Nu har jeg lige været på ferie to gange, og altid føler jeg at jeg har alt det forkerte med, og det ikke passer sammen det jeg har med, selvom jeg nok bruger en hel dag på at pakke!
 5. Jeg har altid konstant udlængsel, så snart jeg er kommet hjem fra en ferie, har jeg lyst til at booke den næste. Jeg er aller gladest, når jeg er ude at rejse.  Lige nu drømmer jeg om en længere rejse til vinter, måske 4-6 uger.
 6. Jeg vil ikke giftes i kirke, men på en strand, og så holde festen på en fin vingård eller under åben himmel. Jeg drømmer om at det skal foregå i sydens sol, måske Spanien, Portugal eller Italien. Jeg ved faktisk slet ikke om jeg vil giftes.. Og først skal jeg nok også lige finde en mand! 😉
 7. Jeg har stadig store søvnproblemer. Det kommer oftest til udtryk ved at jeg ikke kan sove hvis jeg skal noget ‘vigtigt’ dagen efter, eller hvis jeg skal sove nye steder eller med mennesker jeg ikke kender så godt. Det er SÅ frustrerende, og det tager altså toppen af humøret, hvis man ikke har sovet nok.
 8. Jeg har nu været selvstændig i præcis 2 år.  Jeg kan ikke forstå, at der allerede er gået så lang tid.  Min virksomhed er nu lidt 50/50 mellem personlig træning/kostvejledning og bloggen.
 9. Jeg tror på skæbnen: At ting sker af en årsag og at fx. at de mennesker der kommer ind i vores liv er der for at lære os noget om os selv eller livet i det hele taget.
 10. Jeg kan ikke køre bil, selvom jeg har et kørekort. Jeg har ikke siddet bag rettet i flere år, og mener selv det ville være uansvarligt nu. Men jeg overvejer faktisk at tage nogle køretimer for at få det opfrisket.

6 Comments
   1. Chokolade smager klar bedst kold. Så min ryger også i køleskabet. Til gengæld kan jeg bare ikke spise brød der har været i køleskabet. Uanset om det er rugbrød, sandwichbrød eller andet 😊

 1. Åh ja giftes på en strand vil jeg også. Ved solnedgang for mit vedkomne. Har dog samme problem med at finde manden😅 Hvordan går det med kærligheden hos dig, søde Maya? Og JA, elsker disse personlige indlæg 🙂

  1. Gad vide hvor de mænd gemmer sig? 😀

   Der er ikke rigtigt noget nyt på kærlighedsfronten .. Jeg dater lidt, men det bliver ikke til så meget ! Men man skal jo kysse nogle frøer 🙂

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published.