Vegetariske måltidskasser med skøn menu

Reklame for Simple Feast
Rabatkode på25%: MAYA25, som gælder i 30 dage, bestil: her.
p1160771p1160776 p1160781 p1160791
p1160796unnamed-2

For et par uger siden var jeg i København til et fantastisk event med Simple Feast, hvor de havde inviteret os på en skøn vegansk middag lavet af deres virkelig dygtige kokke. De samme kokke som hver uge udvikler opskrifterne til Simple Feast’s måltidskasser. Til eventet hørte vi om visionen bag Simple Feast og en diætist forklarede om de sundhedsmæssige fordele ved at spise en mere plantebaseret kost. Jeg synes det var et meget inspirerende event, hvor jeg virkelig kunne tage en masse med mig. Især var jeg ret nysgerrig på, om man får nok protein ved at spise udelukkende plantebaseret, men man kan godt få dækket sit behov ved vegetabilske proteinkilder som fx. bønner og linser.
Derudover var det spændende, at høre hvordan de forskellige andre deltagere og folkene bag havde oplevet sundhedsmæssige eller velvære mæssige forbedringer i deres liv ved at spise en mere plantebaseret kost. En kvinde sagde fx. at hendes hud var blevet så flot, en anden oplevede at hendes fordøjelse fungerede bedre og hendes mave var mindre oppustet.

Hos Simple feast vil man gerne gøre det nemmere at leve sundt – og med deres måltidskasser tager det ingen tid at tilberede et sundt måltid.  Menuener  altid økologisk og bæredygtig. At skære ned på kødet kan være med til at forbedre klimaet, fordi at køerne udskillelse af metangasser er en stor klimabelastning. Derudover bruges der 15.000 liter vand til at producerer 1 kg kød, det er da tankevækkende!

Se den inspirerende video om visionen bag Simple Feast : her.

Jeg er ikke vegetar eller veganer og det bliver jeg nok heller ikke lige forløbig, men jeg vil gerne bevæge mig i en retning hvor jeg spiser mere plantebaseret, eller hvor kød ikke nødvendigvis behøver at spille en hovedrolle i de retter jeg spiser. Jeg ELSKER grøntsager og frugt – og det er noget jeg skal have hver dag. Jeg spiser ofte vegetariske retter når jeg laver mad derhjemme, fx. dahl, falafler og forskellige supper. Jeg synes det er utrolig nemt, fordi jeg altid har linser, kikærter og bønner på lager. Så oftest er det faktisk fordi det er et nemmere valg, end at skulle ned i supermarkedet. For mig giver det mening at spise mere plantebaseret nogle dage , og andre dage har jeg lyst til noget kød.  Man behøver jo ikke gå hele vejen, men bare det at gå et stykke har også en betydning. Det er helt op til dig, hvad sundhed er for dig. <3

Simple Feast er som sagt blandt andet vegetariske og veganske måltidskasse, som indeholder aftensmaden til 3 dage. Når man modtager kassen, så er det inddelt i praktiske bokse, som er markeret med de forskellige dage. Deres emballage er i øvrigt organisk, bæredygtigt og 100 % bio nedbrydeligt. Der medfølger selvfølgelig en udførlig beskrivelse af, hvordan man på under 10 minutter får kreeret aftensmaden. Læs også på bagsiden, hvor der står endnu mere om menuen.
Man kan få måltidskasserne til 2-3 personer eller 4-5 personer. Selvom jeg kun er 1 person, så fungerer det faktisk vildt godt med 2-3 personers kassen. Jeg kan enten have mad til 2 dage, eller spise resterne til frokost. Jeg kan også lave det og så komme det i fryseren til en anden dag. Så hvis du kun er én, så behøver det ikke afholde dig fra Simple Feast. Man skal selvfølgelig lige være opmærksom på holdbarheden.

Der er ikke nogen binding på måltidskasserne, så man kan også bare bestille det i perioder, hvor man har ekstra travlt eller andet. Min veninde har fx. lige født, og synes derfor det er skønt med lidt nem mad nogle af dagene.

Hvis du kunne tænke dig, at prøve Simple Feast, så har jeg fået lov at give jer en rabatkode på25%:
MAYA25, som gælder i 30 dage, bestil: her. 

Menuen i uge 22 
Dag 1:
Risoni Pasta med østershatte og spinat – med rød pesto, bagte rødbeder og courgettesalat
Dag 2:
Falafler med krydderurter og pitabrød – med gulerødder, syltede rødløg, hjertesalat, chilipaste og citron yoghurt.
Dag 3:
Mexican Bean Stew med rød peber og majs – med stegte søde kartofler, krydrede kartoffelchips, grøn salat, limedressing og syltet chili.

Jeg kunne lide det hele på menuen, og især den der mexikanske ret var jeg super vild med, den smagte faktisk lidt som når jeg laver chili sin carne, mums. Derudover var falaflerne også virkelig gode, de havde en mega god konsistens, og var super nemme at forme og stege på panden. Jeg lavede dem lidt ekstra små, men det fungerede super godt. Jeg har ikke manglet kød i disse dage og  jeg har følt mig mæt.
Jeg glæder mig til at smage næste uges menu, som byder på stegte gnocchi, Vietnamesisk bành mí, og Massaman curry med røde linser og kartofler. Mums. Du kan se menuen: her.

For at gøre det ekstra nemt har Simple Feas også en app. Appen hedder Simple Feast – Min Mad. Det en app hvor du som kunde kan logge ind og få et overblik over ens mad, levering, tilberedning og næringsindholdet. Du kan desuden også bestille maden derfra. Så bliver det altså ikke nemmere! 🙂

Rabatkode på 25% 
Koden MAYA25 giver 25 % rabat på måltidskasserne fra Simple Feast
Gælder i 30 dage.

p1160805 p1160836 p1160844-1 p1160844p1160766
Rabatkode på 25% 
Koden MAYA25 giver 25 % rabat på måltidskasserne fra Simple Feast. Gælder i 30 dage.Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.