Sommerminder

Annonce for Lidl #LETSLOVESUMMER – Læs mere: her. 

Min hud er solkysset, mit hår er lysere end det plejer, mine kinder er fyldt med fregner og jeg føler mig glad i hver en celle. Det er den effekt som sommeren har på mig. Jeg har altid elsket sommeren, og det er på alle  måder min yndlings årstid. Jeg har altid elsket at være udendørs, som barn nød jeg blandt andet at bygge huler, sove i telt, bade på stranden eller tage en tur på rulleskøjter.
Sommeren er stadig der, hvor jeg føler at jeg ‘lever’ aller mest. De lune sommer aftener indbyder til rose vin, grill og gåturer. Jeg føler, at jeg har mere energi og overskud – og meget mere lyst til at være social og spontan. Om vinteren går jeg ofte lidt i hi, men om sommeren har jeg det fantastisk. Lad den vare for evigt! <3

Der er allerede skabt så mange skønne sommerminder denne sommer… Jeg glemmer ikke den hyggelige dag med Mette, hvor vi tog til en sø og holdte picnic og badede i søen. Jeg glemmer ikke de 2 skønne ferier her i juni.  Jeg har først slappet af og oplevet den autentiske græske ø Meganisi med min mor. Jeg glemmer heller aldrig rejsen til Portugal med min veninde Maria, hvor vi skulle lære at surfe, hvilket har været en kæmpe drøm for mig. Jeg glemmer ikke, da vi surfede kl 06 om morgenen og solen stod op og da vi dansede hele natten i Ericeira. Jeg glemmer ikke den skønneste Tapas i Lissabon med nye mennesker vi lige havde mødt, men som hurtigt betød så meget for os. Jeg glemmer ikke den sødeste og mest entuasistiske surfinstruktør, som gjorde alt for at lære fra sig.
Jeg glemmer ikke øjnene og smilet på den skønneste ferieflirt, som gav mig mavekramper af at grine og kys under stjernerne…

Nu glæder jeg mig også til at være lidt i Danmark i sommeren. Jeg skal heldigvis en del weekender hjem til Fanø, hvor den står på familiehygge, hvor vi blandt andet skal fejre Sankt Hans og både min brors og hans kærestes fødselsdag. Jeg skal også en smuttur til tyskland med min søde veninde Emmelie. Til august går turen til Marbella i 2 uger – og i slutningen af august har jeg fødselsdag.
Jeg skal heldigvis også være en del i Aarhus henover sommeren, hvor der altid sker så mange skønne ting. Jeg glæder mig så meget, til at skabe en masse sommerminder. <3

På det seneste har jeg levet i den store maxikjole, hvor intet strammer – og jeg føler mig så fin i de lange kjoler. Alle de fine styles er fra #LETSLOVESUMMER kollektionen fra Lidl. Det er Heidi Klum der står bag designet af Esmara-kollektionen. Og smukke Heidi Klum har jeg nu altid haft et godt øje til, hvem har ikke det! 🙂
Kollektionen kan købes i alle Lidl butikker i Danmark fra 17. juni. Der er både tøj til kvinder, men også små piger i alderen 1-5 år.
Kollektionen indebærer skønne boheme agtige maxikjoler, denim styles, løse shorts, lækre tshirt og sommerlige lædersandaler. Alt sammen er i super fin kvalitet, og prisen kan alle være med på. Jeg elsker at man kan mixe og matche det hele sammen på kryds og tværs.   Læs mere om kollektionen : her. 

Hvad er dine bedste sommerminder?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.