Klar til en ny uge & gode tilbud på Nike

unnamed-2
Så blev det mandag igen – og en ny uge er skudt igang! Jeg har været en forlænget weekend på Fanø for at besøge min familie, så jeg har virkelig fået slappet af og ladet batterierne op. Jeg har simpelthen været så træt i weekenden, men tror også at det bare var et tegn på, at kroppen havde brug for at komme ned i gear. Så jeg har virkelig nydt et par dage, hvor maden er blevet serveret – og jeg er blevet forkælet fra morgen til aften. Hvor er det altså bare vigtigt at man har steder, hvor man føler at man kan trække stikket og bare være…
I dag har der været noget mere drøn på. Jeg har haft klienter indtil 12.30, hjem og spise frokost, og så til møde 14-16, hvorefter jeg fik min egen træning i hus. Nu sidder jeg lige foran computeren med aftensmaden ved siden af (ups!), og så venter der lige et par timers arbejde foran skærmen,  inden at jeg vil kaste mig sofaen med en serie..

.. Men inden jeg gør det, så vil jeg lige tippe jer om de gode tilbud hos Stylepit’s summer sale, du kan nemlig spare 30-40% på blandt andet Nike: her. Jeg er faldet helt pladask for den rosa farve, som Nike har lavet en del ting i. Jeg har bestilt den fine lynlåstrøje i rosa, som nærmest er en tynd sommer vindjakke , den er sat ned med 40% og koster derfor blot 377kr – Den er SÅ fin, og jeg har virkelig levet i den siden jeg fik den hjem. Derudover en rosa sweatshirt, den er ikke sat ned, men denne ligner den ekstremt, og den er sat ned med 40%. Ydermere er den fine rosa tshirt  også sat ned med 40%, så blød og lækker!  Altid dejligt at starte ugen med at gøre et kup!

Resten af ugen står blandt andet på en del timers personlig træning, møder og andet arbejde,et barselsbesøg hos Julie, et event på fredag – og så håber jeg også at få tid til at nyde det skønne sommervejr! 🙂

Rabatkode
Brug koden STYLEPIT15MAYA og spar 15% på din ordre på hele stylepit.dk
(ordren skal være på over 199kr)


Nike Sweatshirt grå 30%  / Nike Lynlåstrøje sort-hvid 30% / Nike Pants 30% 

Lyserød Tshirt 40 % / Nike Lynlåstrøje 40% /Nike Sweat 40%

Nike air max axis 30 % / Nike Dualtone sneakers 30% /Nike thea 30%

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.