Hvornår skal vi på endnu en smuttur?

Reklame for Tysk Turist Information / Ein Smuttur

Jeg har for nyligt været på en smuttur til Tyskland sammen med min veninde Emmelie, hvor vi besøgte Schleswig Holstein området og byen Kiel, det kan du læse mere om:  her.

Turen er ved at være fordøjet, og vi er begge enige om at vi gerne vil tilbage på et senere tidspunkt for at opleve endnu mere.  Det er virkelig dejligt i en travl hverdag, at pakke en taske og smutte afsted et par dage. Transporttiden er overskuelig, men mulighederne mange.

Vi var heldige at besøge Kiel om sommeren, hvor vi kunne lave en masse udendørs aktiviteter, blandt var vi på stand up sup boards, en tur i Hockseilgarten og i Barfootgarten. Vi nød virkelig det skønne sommervejr.
Jeg var lidt ærgerlig over, at vi ikke nåede noget mere vandsport, jeg ville gerne have sejlet i kajak og prøvet at kitesurfe. Jeg har det jo virkelig som en fisk i vandet, og det er helt vildt så grebet jeg er blevet af alt vandsport. I maj måned er der Surf Festival på Femern, hvor man kan se og prøve det nyeste udstyr.

Schleswig Holstein området kunne også være en oplevelse at besøge på andre årstider. Blandt andet kan man til efteråret nyde lækre smagsoplevelser til den Gastromiske Schleswig Holstein Gourmet festival.  Til vinter kunne man besøge “Istid i husum”, hvor man kan skøjte og nyde julestemningen eller opleve fakkeloptoget i vintermørket. Der er utrolig mange kulturelle oplevelser i Schleswig Holstein området.  Læs mere om aktiviteter og events: her. 

Læs mere om Schleswig Holstein: her.  

2 Comments
 1. Jeg sidder og er lige ved at arrangere en spontan get-away med min mand, og vi skal til Kiel og din blog dukkede op. Kan du hjælpe med hvor vi skal hen, eller et sted vi kan leje SUP boards? Det vil vi virkelig gerne prøve begge to 😀

  1. Hej Johanne 🙂
   Det skal i gøre hos SUPflow Kiel. Facebook: @supflowkiel – Instagram @supflow_kiel.
   Det ligger samme sted som restauranten Seebar, som jeg også vil anbefale jer på det varmeste.

   Der er omklædningsrum der. 🙂
   Har du også læst dette indlæg: https://mayadroem.dk/2018/07/15/weekend-i-kiel/

   Rigtig god tur! Nyd det!

   KH M

Leave a Reply

Your email address will not be published.