Salat med melon og blåbær

Engang kunne jeg virkelig ikke lide ruccola og synes det havde sådan en bitter smag. Jeg ved ikke, hvad det er der sker med ens smagsløg, når man bliver ældre, men nu kan jeg altså pludseligt godt lide det. Faktisk synes jeg det er ret lækkert i en salat, fordi det er noget mere sprødt end anden salat.

Denne salat er utrolig simpel, men jeg hører ofte fra mange at de mangler inspiration til nemme salat opskrifter, så her kommer én 🙂 … Du kan finde alle mine salat opskrifter: her.   

I må meget gerne dele, hvad jeres yndlingssalater indeholder.

Salat med melon og blåbær
Ruccola
1/2 cantaloup melon
200 g blåbær
30 g pinjekerner
4 forårsløg
Frisk Basilikum
1 spsk olie
Saft fra 1 citron
Salt


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.