Skyggehygge med serier og film

Reklame For C More
2 måneders gratis til C More – du skal blot registrere dig: her.  

Sikke en sommer vi har haft, hvor vejret primært har stået på udendørshygge. Uanset vejr, så elsker jeg dog at slappe af med serier og film. Jeg elsker at putte mig på sofaen når solen er gået ned med lidt mayatid og serier,  eller finde et skyggespot i haven, hvor man kan slappe af.
.Jeg kan også finde på, at se et afsnit serie på telefonen, hvis jeg har et længere træningspas på cyklen – eller når jeg skal sidde i toget 2 timer for at besøge min familie.
Lige nu har jeg kastet mig over indholdet på streamingtjenesten C More, hvor I kan finde en masse forskellige serier og film. Jeg har fået en unik mulighed for at give alle mine søde læsere 2 måneders gratis til C More – du skal blot registrere dig: her.  

I torsdags havde jeg en hyggelig dag med Mette, hvor vi først havde nogle timer i Aarhus – og senere tog vi mod Ikast. Vi nød det gode vejr i haven, legede med Amilia, og sidst på eftermiddagen kom vi også ud på en løbetur. Imens tændte Lasse, Mettes kæreste, op i grillen, så vi kunne få grillede Hotdogs til aftensmad. Det faldt altså i ret god jord hos os alle! 😉 ..

Da vi havde spist, slæbte vi en masse madrasser og tæpper ud på terassen, hvor vi lavede et lille hyggespot. Det var SÅ hyggeligt at ligge derude hele aftenen og se serier og film på C More – og spise slik 🙂 .. Vi startede med at se et par afsnit af Vida, som er en god dramaserie. Og så sluttede vi med Table 19, som er en rigtig tøsefilm! 🙂  ..Så skøn en aften, hvor vi lå derude til efter solen gik ned. Det burde man virkelig gøre noget oftere.

Jeg er typen, som godt kan have gang i et par serier på én gang, og hvis de er gode, så ser jeg dem også gerne igen! Lige nu er jeg ved at gense Broen, som virkelig er en af mine yndlings krimiserier. Den har også 8,7 på IMDB, hvilket er en virkelig høj score. Jeg plejer gerne at gå efter noget over 7.0. Når jeg er færdig så vil jeg også igang med Frikendt, Inden vi dør og Modus.

Film anbefalinger på C More
Life Of Pi
Lincoln
The Legend Of Tarzan
Abernes Planet
Rust and Bone
Autumn in New York

.. Der er også et stort udvalg af disneyfilm fx. Find Dory, De utrolige og Zootropolis. 

Serie anbefalinger på C More
Broen (sæson 1-3)
Inden vi dør
Sweet bitter (lidt ala sex and the city)
Into the Badlands
Vikings (som jeg endnu har til gode)
The Night manager

Få 2 måneders gratis til C More – du skal blot registrere dig: her.  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.