Hindbær smoothiebowl med friske abrikoser

I dag vil jeg gerne dele opskriften på Hindbær smoothiebowls med friske abrikoser.  Friske abrikoser er i sæson fra juli-august, og det nyder jeg virkelig godt af. Jeg elsker de tørrede abrikoser, men der er altså virkelig meget smag i de friske også. I dag forsøgte jeg at komme et par stykker i min smoothiebowls, hvilket var mega lækkert. Derudover ristede jeg hurtigt en müsli, total forkælelse! Note til mig selv er at jeg skal have lavet en endnu større portion af den müsli eller granola, hvad der nu er det rigtige at kalde det 🙂

Hindbær smoothiebowl med friske abrikoser
(2 personer)
150 g frosne hindbær
3 friske abrikoser (150 g)
1 banan
100g yoghurt
Et strejf vanillepulver
Saften fra en halv citron evt. også lidt af skallen.
Blend alle ingrediserne sammen. Hver opmærksom på at abrikoserne har sten, du skal tage ud 🙂 ! 

Lyn-hurtig granola:
2 tsk kokosolie
40 g havregryn
20 g kakaonibs
20 g kokos
20 g hassenøddeflager – eller andre hakkede nødder.
Evt. et strejf kanel eller vanilje.

– Rist det hele på en pande. Lad det køle af før du kommer det i en tæt beholder. 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.