Første gang som instruktør på Marbella Fitness Camp

I uge 32 afholdte Mette og jeg Get Fit Camp på Marbella Fitness Camp. Det var en FANTASTISK uge med de sødeste deltagere. Vi havde planlagt en masse hårde træninger hjemmefra, og det var så fedt at se dem presse sig selv.  🙂
Det var min 4. gang på Marbella Fitness Camp, men første gang at jeg selv var instruktør – og det var sindssygt fedt. Jeg havde ikke erfaring med at undervise en gruppe, da jeg kun har kørt 1-1 personlig træning, men det gik over alt forventning. Jeg havde jo også Mette at støtte mig op af, som har været instruktør hernede i mange år. Jeg er så beæret over, at hun har valgt at det skal være vores camp. Derfor er det også allerede nu planlagt, at vi afholder camp i samme uge næste år.


(Min kjole: Second Female – brug koden STYLEPIT15MAYA – og få 15%) 

Ugen har stået på en masse fede træninger, men også en masse afslapning og hygge ved poolen, god mad, og en tur til Old Town Marbella. Det er simpelthen bare et af mine yndlingssteder!

Denne uge holder jeg ferie – der er Cecilie Lind, som svinger pisken – og jeg nyder at være deltager, og selv blive presset til træningen.
Det har hele tiden været meningen at jeg skulle være hernede disse 2 uger, men jeg fik pludseligt muligheden for at blive en 3. uge, fordi Marbella fitness camp havde brug for en hjælpende hånd, og det kunne jeg ikke sige nej til. Derfor er sidste uge hernede også arbejde. En lille workcation kunne man kalde dét. 3 uger i spanien er jo helt fantastisk, og jeg er simpelthen SÅ glad. I hver en celle.


Se flere billeder fra Campen på Mettes blog: her.  
Og følg med på min Instagram – jeg er her jo nogle uger endnu <3
Håber I har det skønt 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.