På det seneste..

Jeg håber, at I er ved at være klar til weekend derude. Jeg har lige gjort hele lejligheden hovedrent, det virker som sådan en god beskæftigelse op til weekenden. Jeg hader at gøre rent, men elsker den tilfredsstillende følelse bagefter. 
Jeg tænkte, at det var tid til en lille omgang “på det seneste” igen. Der er sket meget de sidste par uger, stort og småt.  🙂 

– Har jeg haft fødselsdag – og blevet 28.  Jeg kom hjem fra ferie dagen før, så det blev en rolig dag med mine forældre og min veninde Maria. Vi spise brunch på Åland, tullede i bruuns galleri, spiste lækre kager fra lagkagehuset, og sluttede på Street food. Lige sådan en dag  jeg havde mest lyst til. <3
– Jeg har været  3uger på Marbella Fitness Camp.  Sikke en fantastisk sommer med så mange skønne minder!
– Den 15. september åbner REPEAT i Aarhus, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til. Vi havde et ‘rystesammen’ event sidste fredag med middag på KÖD – og drinks på Loulou. Så sjov en aften, og jeg tror simpelthen jeg får de bedste kollegaer.
– Jeg er lidt efterårsdeprimeret over alt det regnvejr, men at jeg lige har fået de her fine gummistøvler ind af døren hjælper lidt på det. Synes det er så fint, at de er korte, der er 5 forskellige farver – og kun koster 349 kr.
– Jeg har shoppet lidt for meget til efterårsgarderoben blandt andet flotte efterårsstøvler i læder, høje støvler til fx. byture istedet for stiletter, en lilla strik , en grå strik med perler, og et mega sejt jakkesæt (blazer+ bukser), som jeg er ret spændt på om jeg får brugt!
– Har jeg hørt sindssygt mange gode podcast. Vil især fremhæve: ‘Alt er nu’ og ‘min energi er et andet sted.
– Har jeg modtaget første designeksemplar på den app jeg er ved at lave med opskrifter, det bliver så spændende! 😀
– Har jeg bestilt biletter til Tarzan musicalen i 2019 i musikhuset.
– Har jeg tænkt på at lave en podcast – men lige nu er det mest på idé og drømme plan. Ville I synes det var spændende?
–  Har jeg lavet et samarbejde med ENDURANCE, som jeg glæder mig meget til. Så flot træningstøj, se blandt andet her og her. Disse tights er allerede nogle af mine favoritter til kun 300 kr.
– Har jeg flere gange spist på det nyåbnede WE FEAT i Aarhus. Prøv salaterne The Lee og the fast one – mums! 🙂 ..
– Har jeg synes det er lidt svært at komme tilbage til hverdagen igen. Men det er nok en naturlig følelse efter 3 uger i Spanien.
– Har jeg overvejet, hvad der skal ske med min træning. Jeg tænker lidt om jeg skulle prøve crossfit igen, eller begynde at melde mig på lidt spinning hold  eller ligende. Mangler lidt én som råber: Kom nu Maya! 🙂
– Har jeg været glad for at være hjemme i Århus igen
– Har jeg mange tanker om, hvad der skal ske med bloggen – og hvilken retning den skal gå. Jeg tror blandt andet at jeg kommer til at skrive lidt mere om skønhed og mode, men på sådan en måde der giver mening for mig!  ..  Derudover tror jeg også, at jeg kommer til at skrive flere personlige – og teksttunge indlæg, blandt andet endnu mere om at være selvstændig, men også om kærlighed og det at være single.  Jeg vil SÅ gerne modtage jeres feedback på, hvad i godt kunne tænke jer at læse mere af. <3

 

1 Comment
  1. Som trofast læser, trods jeg endnu ikke er kommet i gang med at træne, vil jeg gerne have flere personlige indlæg. Jeg synes du virker som en skøn person. Jeg læser din blog trods jeg ikke interesserer mig for træning, så det siger ikke aå lidt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.