Noget om at have udlængsel

Reklame for EF Education

Jeg er én af dem, som har udlængsel lige så snart jeg er kommet hjem fra en rejse. Jeg har i virkeligheden lyst til at booke min næste rejse, inden jeg overhovedet har sat mig i flyveren for at tage hjem. Jeg har for nyligt været i Spanien, hvor jeg også forlængede mit ophold fra at skulle have været én uge, til at ende med 21 dage.  Jeg har nok altid været ret rejselysten – som bare 20 årig rejste jeg til Mallorca i 6 måneder og jeg var endnu yngre da jeg tog på min første udenlandsrejse uden forældre.
Jeg er typen som tager det med lufthavne helt cool, det er der ingen grund til at blive stresset over.  Jeg nyder at rejse fra A til B.

Jeg elsker at se og opleve nye steder, men også at vende tilbage til velkendte destinationer som fx. Marbella, hvor jeg samlet set har været 6 uger på 3 år – eller Barcelona som jeg har besøgt 3 gange.
Jeg drømmer om en lang rejse til januar – måske 4-5 uger, hvor jeg ville rejse lidt forskellige steder hen – og måske dygtiggøre mig på surfbrættet. Det kunne være helt fantastisk at smutte fra den danske vinter.

Spanien er mit yndlings land blandt andet pga. klimaet, maden, naturen, den stille og rolig tilgang til tilværelsen og den spanske befolkning. Jeg elsker at komme lidt væk fra de aller mest turistede steder, hvor jeg rigtigt kan mærke stemningen og måske falde i snak med nogle lokale.  Noget som har gjort det lidt nemmere for mig at begå mig i Spanien, er at jeg har lært spansk. Sidste år tog jeg nemlig med EF sprogkurser til Barcelona, hvor jeg var på et intensivt kursus i 2 uger. Det gav mig fundamentet for at kunne føre små samtaler, købe noget i en butik, eller bestille mad på en restaurant.  Selvom at kurset var ret kort, så er jeg ret overrasket over hvor meget spansk jeg har lært- og hvordan mine øre forstår meget mere end jeg havde troet. Så hvis du drømmer om at lære et nyt sprog – og se verdenen imens, så vil jeg på det varmeste anbefale EF sprogkurser.

Den 20. september 2018 afholder EF et infomøde fra 18-19, hvor jeg kommer til at holde et lille oplæg om min oplevelse med at være på sprogkursus i Barcelona. Derudover kan du møde vejledere og få svar på dine spørgsmål om det at studere og rejse i udlandet med EF.  Man kan rejse fra 2- 11 mdr. 
Det foregår i Storcenter Nord (Finlandsgade 17 8200 Aarhus N ). Du kan læse mere her. 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.