Mine ønsker for efteråret

Strik: Moves by minimum /Nederdel: Moves by minimum 
Jeg er en rigtig sommerpige, jeg elsker sol og sommer!  Efterår og vinter er ikke mine yndlings årstider, og jeg har tendens til melankoli og efterårstristhed. Men sådan har jeg ikke lyst til at det skal være, for jeg vil jo bare gerne være glade Maya. Så jeg har virkelig et overordnet ønske om, at komme nemmere igennem denne mørkere tid. Det er dog ikke det eneste jeg ønsker mig for dette efterår, så her er en lille liste med ønsker <3.

Mine efterårsønsker

 • At opholde mig udendørs på trods af efterårsvejr.  Jeg ved, at jeg har det bedre når jeg får frisk luft og kommer ud i naturen, så jeg vil gerne blive bedre til at hoppe i regntøj og gummistøvler og komme ud og gå lange ture – helst hver dag!
 • Tøj med farver.  Jeg vil helst bare have sort eller gråt tøj på, men jeg kan mærke at  farver gør mig glad. Så jeg skal huske på, at det ikke kun er om sommeren man kan gå i farvet og mønstret tøj, men at det også kan bruges om efteråret.
 • Pleje min hud & hår. Sommeren har været ekstremt hårdt for mit hår pga. sol, pool og havvand – og også en lidt stresset periode,  så der skal virkelig ekstra fugt og pleje til. Jeg har blandt andet fået noget ala en olaplex behandling hos min frisør, og lige købt en masse plejende shampoo hjem.  Min hud trænger også til en kærlig hånd, jeg har blandt andet booket tid til mit livs første ansigtsbehandling hos Helle Thorup. 
 • Læse flere bøger og lyrik. Jeg vil rigtig gerne læse mere, fordi jeg tror det kan give mig nogle små pusterum i hverdagen og give mig ny inspiration. Jeg har blandt andet købt “Du skal turde elske først”og mælk & honning.
 • Udfordrer mig selv mere til træningen. Mit knæ har det bedre og bedre, så det er på tide at jeg igen udfordrer mig selv.  Jeg vil gerne få min styrke tilbage, især i mine ben. Jeg vil også blive bedre til at lave hårde ‘finishere’ og cardiopas hvor jeg får pulsen helt op. Jeg har komfort trænet for længe.
 • Stole mere på og nyde dating-processen. Jeg har været single i 2 år  – og har længe mærket, at jeg har lyst til et forhold. Jeg har dog stresset lidt omkring dét hele, og ikke rigtigt følt mig så godt tilpas i denne dating verden, for jeg synes virkelig det har kostet nogle knubs. Jeg vil prøve at nyde processen mere nu, have det sjovt – og slappe mere af i dét. Han skal nok komme. <3
 • At have mindre ondt i maven.  Efter nærmest et helt liv med ondt-i-maven flere gange i ugen, så drømmer jeg virkelig om, at finde ud af hvad det er jeg reagerer så voldsomt på. Så selvom jeg er negativ på alle allergitests, så må der være noget. Jeg har nu kørt en ‘diæt’ i 2-3 uger nu, og jeg har det faktisk bedre end nogensinde, så det vil jeg skrive mere om snart – og håbe, at det skal være dette efterår, hvor jeg endelig ‘regner den ud’.
 • Begynde på en vandsport. Jeg overvejer at tage et Kite Surf kursus, for det skulle være muligt at gøre her omkring Aarhus. Jeg trænger til en sport som er tættere på ‘naturen’ , men måske er det en dårlig årstid at begynde på, ellers må det være et forårsønske.
 • Lave mere mad. Jeg vil så gerne få min lyst til at lave mad tilbage. Jeg synes ikke det er så sjovt, når man bare skal lave mad til sig selv, men jeg synes jeg bruger for mange penge på take away, og jeg kan jo egentligt godt lide at lave mad.
 • Lave en makeover af min stue, så jeg føler mig endnu mere hjemme. Jeg tror at det skal bygges op omkring denne sofa. 
 • Vise min feminine side frem. Selvom jeg ofte går i træningstøj og den slags – så elsker jeg også kjoler, nederdele, smykker osv. Så jeg skal huske, at jeg ikke altid behøver gå praktisk klædt 😉
 • Ikke pakke kalenderen for meget. Der skal være plads til spontanitet – men også bare til Maya-tid.

  Hvad er jeres efterårsønsker? 

12 Comments
 1. Sikke nogle fine ønsker! Jeg er med på både mere frisk luft, pleje af hud og hår og en mindre pakket kalender.
  Er det virkelig din første ansigtsbehandling i dit liv? Man skal altså huske selvforkælelseni beauty genren også selvom man er en træningspige 🙂

  1. Hej Anna 🙂
   Tak <3
   – Ja, jeg tror aldrig at jeg har tænkt, at det var nødvendigt… ? 🙂
   Jeg mister også tålmodigheden, hvis jeg skal bruge mere end 2 produkter i min plejerutine, men prøver at bruge lidt mere tid på det nu 🙂 – men er faktisk rigtig spændt på, hvad de siger til min hud 🙂 .. måske har jeg slet ikke brugt de rigtige produkter!
   Og ja, man skal huske masser af selvforkælelse <3 – Jeg er tilgengæld god til at bestille en massage! 😀

   Tak for kommentaren, God dag<3

 2. Hej Maya
  Jeg deler rigtig mange af dine ønsker for efteråret. Jeg tilbringer rigtig megen tid udenfor, og selvom det har været rigtig koldt i dag, og at jeg lidt har ‘mistet modet’ ved at tænke på, at det formentligt kun bliver koldere, har jeg prøvet at nyde vejret. Nydt, at solen skinner, kigget på de smukke farver, samlet kastanjer og glædt mig over, at det er jul om tre måneder 😉 Efterårsgrøntsager er nogle af mine yndlings, så jeg får forhåbentligt motivationen til madlavning tilbage – i hvert fald elsker jeg at lave supper, og så inspirerer dine vegetariske retter mig en del.
  Knus ❤️

  1. Hej søde <3
   Dejligt at du kan genkende ønskerne!
   Ja jeg har også lidt hang til at blive trist, når jeg ved hvor lang tid der er til forår og sommer! 🙁 – for det føles lidt som om det ikke har nogen ende… Men – man må gøre hvad man kan, for at se på de lyse punkter indtil da! 🙂 ..
   Lyder som en dejlig gåtur. 🙂
   Ja der er nu også nogle hyggelige ting, supper , stearinlys osv. 🙂
   Nu vil jeg faktisk gå ud og lave noget Hokkaido suppe!

   Knus

 3. Dejlige ønsker for efteråret 🍂🍁 Jeg er meget nysgerrig på dine maveproblemer og diæt, da jeg selv står i en måske ligende situation. Så håber på et indlæg omkring det 🤞🏻

  God aften til dig ☺️

 4. Hej Maya ☺️
  Det lyder som nogle rigtig gode mål.
  Som en anden skriver, er jeg også meget interesseret I det med maveproblemerne – for det er du ikke ene om. Jeg døjer også rigtig meget med maven og prøver at finde ud af hvad der kan være galt.. Mistænker dog også kosten, som den store synder.. Held og lykke med det ☺️

  1. Hej Tina 🙂 Jeg skal nok skrive om det 🙂
   Jeg mistænker gluten & mælk – og kulsyreholdige drikke 🙂
   Det har i hvert fald allerede hjulpet, men det er også lidt “ekstremt” 🙂
   Jeg har bare bøvlet så meget,så nu gider jeg det lige et skud!
   KH

 5. Hej Maya,
  Spændende med kosten 😀
  Kunne dog godt lige tænke mig at høre om shampoo virker?? Og hvad det er for noget?
  Trænger virkelig til en effektiv shampoo, der har god virkning😀
  De bedste ønsker til dig,
  Kh Trine

  1. Hej Trine! 🙂
   Min frisør siger det kan være godt at skifte mærke indimellem. Så jeg bruger én færdig, før jeg så tager noget andet! 🙂
   Lige nu bruger jeg Kerastase :
   https://nicehair.dk/kerastase-resistance-bain-force-architecte-shampoo-500-ml.html + balsam!
   Og denne hårkur https://nicehair.dk/kerastase-nutritive-masquintense-tortfint-har-200-ml.html – som jeg bruger i spidserne efter bad! 🙂
   Også bruger jeg argan olie i spidserne når jeg sover…
   Også fik jeg noget ala “olaplex” behandling hos frisøren! 🙂

   KH

 6. Hej Maya <3
  Det var da nogle super dejlige efterårsønsker. Du har hermed inspireret mig, til at nedskrive mine egne efterårsønsker 🙂
  De bedste hilsner
  Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published.