EYDA – Smukt & feminimt træningstøj

Jeg har glædet mig SÅ meget til at vise jer dette træningstøj fra EYDA. Det er nemlig min søde veninde Mette Lyngholm, som har lavet sit eget træningstøj – og det er SÅ flot og feminint. Jeg vil derfor vise jer træningstøjet i dette indlæg – og jeg er næsten sikker på, at i vil elske det lige så meget som mig! 🙂

Første EYDA kollektion består af et seamless sæt med tights, top og sports bh – samt 2 lækre hoodies g 2 t-shirts.
Seamless linjen har Mette opkaldt efter mig, så de hedder MAYA styles – og jeg var helt ved at begynde at tude, da jeg fandt ud af dét. Det er jeg simpelthen SÅ beæret over. <3

Seamless tøjet er fantastisk, fordi det sidder virkelig godt uden nogle sømme som irriterer. De fine tights er dejlig højtaljede og fremhæver bagdelen på en flot måde. Sports bh’en er lidt længere end normalt, hvilket jeg virkelig godt kan lide – og toppen har den FLOTTESTE ryg, og er lavet så man ikke behøver at have en sports bh under, hvilket jeg også synes er smart.
Seamless linjen er lavet LIGE som jeg aller aller bedst kan lide træningstøj – Tusinde tak for dét Mette! <3  Jeg er sikker på, at mange af jer også vil kunne lide MAYA-linjen, for det er så blødt og lækkert!

Helene Hoodies kan man få Bordeaux rød og blå – og de er bare SÅ flotte.  De har en 1/2 zip foran og en dejlig hætte.
Man kan både bruge dem på vej til træning, eller til dagligt. Jeg lever i træningstøj, og derfor vil jeg også gerne have noget som er pænt, og som jeg føler mig godt tilpas i.  Jeg har allerede fået så mange komplimenter for trøjerne.
Jeg er HELT forelsket i den bordeaux røde farve, men den blå er også super super flot! Jeg kunne simpelthen ikke vælge.
Jeg synes de er meget størrelsessvarende, så det er lidt hvad man bedst kan lide. Den bordeux røde har jeg i en small, hvilket jeg synes passer helt perfekt. Den blå har jeg bestilt i str. medium, så den er lidt oversize, for det synes jeg også er rigtig fedt!


Tshirten fåes i rød og hvid. Det som jeg virkelig er glad for er at længden på ærmerne er lidt længere end normalt. Det synes jeg ser vildt pænt ud, og derfor har jeg også brugt dem til hverdag.  🙂
Jeg kan godt lide at træne i tshirts om vinteren, da jeg ofte synes der kan være lidt koldt i fitnesscenteret.

Jeg håber, at I vil tage godt imod EYDA! <3

Sødeste Mette, jeg er så stolt af dig! <3 Du har skabt lige præcis det træningstøj, som du drømte om, der vil bringe glæde hos mange træningspiger.  <3 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.