10 ønsker til efteråret

1. Soaked In Luxury Blazer 2. Modström Kenzie    3. And Less Jakke   4. Soaked In Luxury Pants  5. Minimum Strik 6. Moves By Minimum glimmerbluse  7. Moves By Minimum Kjole 8. Basic Apparel hue  9. Moves By Minimum Strik 10. Modström nederdel 

Jeg håber, at I nyder søndagen. Jeg er lige kommet hjem fra en hård træning i Repeat Fitness – og nu er jeg landet på sofaen med computeren, hvor jeg sidder og kigger på de mange efterårsnyheder hos Lykkebylykke.dk . Det er en af mine yndlings webshops, fordi hun har mange af de mærker jeg godt kan lide, og så er det til at betale.  Jeg har virkelig lyst til at klikke sættet hjem fra Soaked In Luxury, synes det kunne være så cool, både til hverdag med sneakers eller til fint brug med høje sko.  Jeg drømmer også om den flotte grå strik fra Moves by minimum, den har jeg nemlig allerede i lilla, og den er så dejlig!
Nu vil jeg lave lidt frokost, rydde lidt op og gøre rent – og så kaste mig på sofaen med serier, dejligt med sådan en søndag uden planer! 🙂
God dag til jer.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.