At blogge mere personligt & sårbart

Jeg har virkelig tænkt meget over, hvor bloggen skal bevæge sig hen i fremtiden, hvilket jeg også åbnede lidt op for i dette indlæg. Jeg har haft min blog i noget der ligner 7 år, så jeg har skrevet flere tusinde indlæg her på domænet, og jeg ELSKER dét. Jeg elsker at kunne dele mine tanker med jer, og jeg synes stadig at blogmediet har masser at byde på. Det er egentligt ikke fordi jeg føler, at jeg mangler inspiration – men jeg har brug for jeres feedback <3.

Jeg elsker at dele opskrifter, træningsprogrammer – og indlæg om skønhed, sundhed eller mode. Derudover skriver jeg også personlige indlæg, om hvad der sker i mit liv. Det er især de personlige indlæg, som jeg holder af at skrive, og derfor har også tænkt en del over, at jeg ønsker at være mere personlig, åben, sårbar og ærlig i mine indlæg.  Jeg går egentligt og har en masse tanker, som jeg gerne vil dele med jer – men nogle gange er det bare svært at sætte ordene sammen.

Jeg vil gerne blive bedre til, at skrive flere spontane indlæg, som jeg gjorde mere engang. For der er noget helt særligt ved de indlæg, som er skrevet mens man er i en speciel stemning – hvor man bliver ramt af en tanke eller følelse, også selvom det er klokken 22.  Jeg tror bare, at jeg nogle gange har været lidt for struktureret og måske også ‘perfektionistisk’ – og ikke udgivet noget, hvis jeg ikke lige følte at jeg havde et nyt billede der passede til – men det er vel ordene som er de vigtigste?  – Engang planlagde jeg indlæggene flere dage frem, men det gør jeg faktisk ikke længere, og det betyder også at der kan gå flere dage mellem der er et nyt indlæg, men det er vel også okay?

Facebook og Instagram’s ændrede algoritmer er noget der har gjort det svært for de fleste bloggere at opretholde deres trafik, og det gælder også min blog. For det er jo svært for jer, at gå ind og læse mine nyeste indlæg, hvis I ikke får billederne vist i jeres feed. Jeg synes stadig, at blogmediet kan noget som Instagram ikke kan – og derfor er det virkelig også min intention, at blive ved at blogge flere gange i ugen, som jeg plejer. Jeg har dog virkelig brug for, at høre fra jer, hvad det er som får jer til at checke ind på bloggen. <3

.. Jeg kunne godt tænke mig at høre fra dig, hvorfor du læser med her på domænet?  Hvad kunne du tænke dig, at der var mere af på bloggen? Er der nogle emner du efterspørger? 

8 Comments
 1. Det der får mig til at tjekke ind på en blog/et indlæg er helt klart, at det så også er ærligt og personligt oftere- ikke sponsoreret af et produkt/firma. Men Det er nok meget at bede om 🤷🏼‍♀️
  Jeg følger med fordi du giver mig inspiration til at ændre på nogle små ting – men mest opskrifter ☺️

  1. Hej Mette. Ja forstår godt at de personlige indlæg tiltrækker dig mere end måske annoncer, men de er desværre et vilkår, for at jeg også kan drive bloggen på denne måde. 🙂
   Opskrifter er der heldigvis en masse af <3 – er der nogle specifikke som tiltrækker dig mere end andre? Aftensmad? Frokost?
   KH

 2. Jeg ville foretrække flere sårbare, personlige indlæg, også hvis det betyder færre indlæg eller mere tilfeldig uplanlagt /ustruktureret blogføring. Billeder behøver ikke være perfekte, sætter mere pris på teksten. Mvh 🙂

  1. Hej Siri
   Tak for at sige din mening. Jeg tænker også at det er farvel til ‘blogkalenderen’ og så bare tage det lidt mere som det kommer 🙂
   Du må endelig sige til, hvis du har nogle spørgsmål – eller ideer til indlæg, du ønsker fra min hånd. <3
   Knus

   1. 😊😊 Det lyder godt. Har fulgt dig i mange år og måske derfor jeg finder det interessant at læse om det mere personlige (kærlighedsliv, udfordringer som vi alle jo har, status på kneet mv.) ønsker dig alt det bedste, varme tanker herfra! 💓

   2. 😊😊 Det lyder godt. Har fulgt dig i mange år og måske derfor jeg finder det interessant at læse om det mere personlige (kærlighedsliv/ singelliv, udfordringer som vi alle jo har, status på kneet mv.) ønsker dig alt det bedste, varme tanker herfra! 💓

Leave a Reply

Your email address will not be published.