En forsinket efterårsferie på vestkysten

Annonce for Stylepit 

Kjole: Odd Molly

Jeg er lige kommet retur til Århus efter en skøn efterårsferie på vestkysten. Jeg ventede lige en uge, da min far ikke var hjemme i sidste uge. Det er jo skønt at have friheden til selv at kunne bestemme, hvilke uger man holder ferie. 🙂
Det har bare været SÅ skønt, at være sammen med familien. Normalt er jeg bare hjemme en weekend, så det har været dejligt med mere tid. Jeg har også veninder som bor på vestkysten og en af mine veninder har fået en lille dreng i august, så jeg har også kysset en masse på de små babykinder. Nogle gange er det lidt hårdt, at jeg bor så langt fra min familie, men jeg prøver at komme hjem så ofte som muligt.
Nu skal jeg bare bruge søndagen på at lande og blive klar til en ny uge.  🙂


På billederne har jeg den fine Odd Molly Spiret Kjole på fra Stylepit.Jeg  synes simpelthen den er SÅ smuk, og så lækker i kvaliteten. Jeg bestilte den hjem for nyligt, da jeg synes den var rigtig flot her til efteråret og vinteren. Jeg tænker jeg både kunne bruge den til fint brug fx. julefrokoster og arrangementer, men også til hverdag med jeans under som forleden. Jeg er virkelig glad for kjoler, det synes jeg bare er så feminint.  Jeg forelskede mig også i denne kjole, som jeg tror skal være mit næste køb,  wauw hvor den er fin! Jeg er nok lidt ‘enten eller’ i mit tøj valg; enten er det bare træningstøj – eller også er det fint med kjoler og ligende. 🙂  Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, hvis i også mangler lidt nye kjoler til efterår og vinter, og jeg har også fundet mine favoritter med jer:

RABATKODE TIL STYLEPIT
Brug koden STYLEPIT15MAYA og spar 15% på din ordre på hele stylepit.dk
(ordren skal være på over 199kr)

Fine kjoler til efterår og vinter
Odd Molly Kjole /Second Female Kjole / Sort Second Female kjole 
YAS kjole / Rue De Femme kjole  / Second Female Violet kjole 
Minimum Kjole / ICHI kjole / YAS kjole Sweetpea 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.