Drømmemanden?

(Jakke /Strik / støvler)

Jeg skrev forleden indlægget “Kan vi date mere ærligt?” – hvortil jeg modtog en kommentar fra en fyr, som spurgte, hvilken type mand jeg mon kunne lide?…  Det fik mig lidt til at tænke over, hvad det mon egentligt er at jeg falder for hos mænd.  Jeg har været single et par år – og har ikke mødt nogen endnu, hvor det har føltes helt rigtigt.

At drømmemanden findes er jeg ikke i tvivl om, men det er ikke fordi jeg stræber efter at finde den “perfekte mand”, men jeg tror på at jeg kan finde ham som er perfekt for mig. Nu har jeg tænkt lidt – og nedskrevet nogle ting, men det er selvfølgelig svært at komme ind på det hele – og få alle nuancerne med.

Jeg har brug for en som agerer voksent og er klar til noget seriøst, samtidig har jeg også brug for en som er ungdommelig, sjov og kan få mig til at grine.
Jeg har brug for at føle mig helt sikker på en mand; jeg er ikke interesseret at der skal spilles noget spil.
Jeg har det svært ved, hvis en fyr er meget jaloux – fordi det ikke er noget som jeg vil beskrive mig selv som.

Jeg har brug for at vi har de samme værdier. For mig er det helt overordnet set vigtigt, at vi er gode ved dyr, naturen og hinanden. At finde ud af om værdierne stemmer overens er jo først noget man som regel kan se efter lidt tid, når man lærer hinanden at kende.

Jeg har et tæt forhold til min familie og veninder – og jeg har et ønske om, at finde en der vil engagere sig og bruge tid med min familie og veninder, ligesom jeg også vil det med hans. Jeg synes, at det er fedt at man kan lave en masse ting sammen – men også hver for sig..
Jeg drømmer selvfølgelig også om at finde en, der også ønsker at starte en familie – en dag.  Så det er da et krav, at vedkommende kan se sig selv få børn på et tidspunkt.

Kommunikation er vigtigt. Jeg elsker når samtalerne ikke stopper, og man kan dele en flaske vin og tale om meningen med livet indtil klokken er 2 om natten.

Det er vigtigt for mig, at man kan tale om tingene – så konflikter ikke optrappes og ligende.

Jeg ønsker, at det er en fyr som går lidt op i sundhed og træning. Det behøver ikke være sådan en helt ekstremt hakket fyr, men bare at man holder sig aktiv på den ene eller anden måde. Det handler jo også om at jeg bruger 8-10 timer om ugen på min egen træning -og minimum det tilsvarende på at træne mine klienter. Så jeg har jo også brug for at møde en forståelse for, at jeg vil bruge så mange timer i et fitnesscenter.

Jeg har brug for en som forstår, anerkender og acceptere mit arbejde og alt hvad det indebære. Jeg ved jo godt, at jeg laver noget der ikke er helt almindeligt.
Jeg har ikke så mange tanker om hvilket erhverv drømmemanden skal have, men jeg håber at finde en som er glad for sit job, har ambitioner og er passioneret omkring det han laver.

Jeg falder ofte for ‘eventyreren’, fordi jeg drages af at de ofte lever et anderledes liv, hvor de fx. er bosat i udlandet – eller rejser meget. For mig er følelsen af frihed noget af det vigtigste og jeg elsker at rejse, eventyr, magi og surf. Jeg får en speciel følelse af frihed, når jeg har datet nogen som er lige så flyvske som jeg selv kan være, men det kan sjældent blive til noget mere stationært.

Jeg vil så gerne finde en mand, som kan tage imod min sårbarhed og som kan få mig til at glemme alt tvivl og usikkerhed. Alle mennesker har noget med i ‘bagagen’ – og det skal vi kunne rumme. Jeg har brug for at han ser og anerkender mig som den jeg er.

Og nu har jeg skrevet næsten et helt indlæg uden at nævne, hvordan han skal se ud… Fordi det jo på mange måder betyder ingenting – og alligevel ret meget? .. Jeg har ikke en bestemt ‘type’ jeg falder for. De eneste fællesnævnere er måske at jeg falder for skønne øjne og et stort smil..  Jeg tror faktisk, at jeg selv har svært ved at forklare, hvad jeg ser efter eller hvad der får mig til at swipe til højre.

Jeg kunne måske skrive side op og side ned med, hvilken mand jeg håber at møde, men nu må vi se hvad fremtiden bringer <3.
Der er 7 milliarder mennesker i verdenen – og måske leder jeg efter én, som jeg ikke engang ved om eksisterer.

2 Comments
 1. Rigtig godt indlæg, Maya – i det hele taget alle dine indlæg omkring dating. Kan nærmest relatere til alle punkter, så det er herligt at vide, at der er andre, der har det ligesom mig 🙂

  1. Hej Nanna! 🙂
   Dejligt at høre, at du kan genkende dig i mine indlæg -det bekræfter mig også i, at jeg ikke er alene om at
   synes det er lidt svært, at finde ‘drømmemanden’ <3
   Hvis du får en idé til indlæg i denne genre, så må du også endelig skrive <3
   KH

Leave a Reply

Your email address will not be published.