Min APP med 200 sunde og nemme opskrifter

JUHUUUU! I dag lanceres MAYADROEM APP – Som indeholder 200 af mine sunde & lækre opskrifter.  Appen indeholder både inspiration til morgenmad, frokost, salater, aftensmad og sundere søde sager.  Jeg er helt sikker på, at den bliver et skønt værktøj at have ved hånden i køkkenet uanset om man bruger telefon eller Ipad. Min forhåbning er at det bliver meget lettere for jer at finde mine opskrifter. 🙂

Appen koster 49 kr – og dette er et engangsbeløb. Der kommer løbende nye opskrifter 🙂 ..
Søg på Mayadroem der hvor du henter dine apps – den findes både til IOS og ANDROID!
DOWNLOAD MAYADROEM APP: HER

Jeg håber, at I vil finde glæde ved at bruge appen!
Og husk nu, at fortælle dine veninder, kollegaer og andre om min app, så bliver jeg så glad. <3

KH. Maya

2 Comments
  1. Hej Maya
    Tillykke med din nye app, inden jeg køber vil jeg lige høre, om der står makrofordeling ved opskrifterne ?
    Mvh Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published.