10 ting, du måske ikke ved om mig

Det er efterhånden ved at være længe siden, at jeg har haft 10 ting, du måske ikke ved om mig her på bloggen.. Du skal ikke holde tilbage hvis du har spørgsmål <3

1.Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet bag rettet i en bil – og jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til det igen..
2.Jeg er opvokset på FANØ. Jeg har siden boet i Esbjerg nogle år – og  en kortere periode på Mallorca og i Sharm El Sheikh, før jeg rykkede til Århus for snart 5 år siden.
3. Jeg kan ikke sove uden min natmaske og ørepropper hvis der er støj.  Jeg kan heller ikke sove i transportmidler – så jeg er meget nervøs for min 20 timers rejse til Costa Rica.
4. Jeg køber en buket roser eller tulipaner næsten hver uge, jeg kan bare ikke lade være. Det er virkelig hverdagsforkælelse uden lige. 🙂 ..
5. Jeg bliver meget generet steder med meget støj. Derfor har jeg stort set altid mine høretelefoner på som dæmper støjen – og det er ikke engang altid, at jeg spiller musik i dem.
6. Jeg drømmer om, at åbne min egen sunde Cafe. <3
7. Jeg er uddannet sygeplejerske, men har aldrig ‘brugt’ min uddannelse, da jeg sprang ud som selvstændig efter min bachelor.
8. Jeg er 28 år – og det er åbenbart noget , som ofte kommer bag på folk… Men jeg har ikke noget imod at blive skudt til at være 25 år 😉 ..
9. Jeg lider af en mild form af social angst og ‘præstations-angst’ – som jeg arbejder med i kognitiv terapi. <3
10. Jeg har altid drømt om at få tvillinger – og selvom jeg godt ved at det er hårdt arbejde, så har jeg altid syntes det er meget magisk. Jeg ved dog godt, at det ikke ligefrem er noget man kan “bestille” 🙂 ..

Er der noget du gerne vil vide om mig? <3

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.