Costa Rica

Annonce

Jeg har nu været i Costa Rica et par dage, og jeg føler at jeg er ved at ‘lande’.  Det var en meget meget lang rejse herned, især fordi jeg ikke kan sove under transport og jetlag har også gjort at jeg har følt mig helt umådeligt træt. Nu er jeg heldigvis fremme og har fået et par gode nætters søvn.

Costa Rica er simpelthen SÅ smukt, nok det smukkeste sted jeg nogensinde har været. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle rejse et sted hen, som ser ud som dette. Det er virkelig den lange tur værd.

Jeg skal være hernede i 2 uger – og her i den første uge har jeg selskab af søde Helse Matilde, hvilket er helt vildt hyggeligt. Vi bor på samme værelse, og er allerede kommet så tæt på hinanden. Vi sover endda i den samme seng, og selv da vi fik tilbudt to enkelt senge, så takkede vi nej. Det andet er jo lidt hyggeligt! 😉

Vi er hernede på Lapoint, som er en surfcamp ved Santa Teresa. Jeg har tidligere været en uge i Portugal for at tage level 1, og nu håber jeg at forbedre mig så meget, at jeg kan rykke til Level 2. Jeg har allerede været et par gange i bølgerne, og det er SÅ fantastisk!!  Jeg synes virkelig  at surf er udfordrende, men samtidig så giver det mig den vildeste lykkerus.  Generelt har bølgerne været noget blidere her end i Ericeira, så det har været ret fedt, at have lidt nemmere ved at komme op at stå. Selvom jeg er ret utålmodig og bare vil lære at surfe rigtigt NU, så synes jeg også at det er fedt at se, at jeg forbedre mig hver eneste dag!

Stranden ligger kun små 500 meter væk – så det er fedt, at man bare kan tage sit board under armen og så afsted. Vi har undervisning ca. 2 timer om dagen, og jeg må indrømme at jeg altså er ret træt i kroppen efter det, så resten af dagen går med at slappe af ved poolen og i skyggen.  Vi har enten surfet kl. 6 eller 9 – og faktisk synes jeg de her morgen sessions har været helt fantastiske, selvom jeg jo også godt kan lide at sove længe. Men det er en god måde at starte dagen på ved bare at hoppe i badedragten og så i bølgerne, og så hjem at spise en skøn morgenbuffet bagefter. 🙂

Jeg har ikke lige nogle billeder fra surf lektionerne endnu , og vi kan jo ikke have kamera/telefoner med derned, fordi vi ikke kan holde øje med det, men jeg håber at Lapoints fotograf har fanget mig i dag , hvor jeg rider på bølgen 😉 …

Jeg ville bare lige hurtigt checke ind for at fortælle, hvor i verdenen jeg befinder mig og hvorfor.  Jeg skal nok skrive en hel masse mere om Costa Rica, Surf & Lapoint.  

Men hvis du allerede er nysgerrig nu, så kan du se alle Lapoints destinationer fx. costa rica, læse om de forskellige levels (1-3) – og bestille din surfrejse: her.   

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.