At kaste sig ud i eventyret!

Jeg har meget på hjerte for tiden, mange tanker – og mange beslutninger der skal tages. Jeg vil gerne tage jer med på rejsen, og dele så meget jeg kan. Jeg ved endnu ikke helt, hvad der kommer til at ske, men jeg har søgt et job i udlandet. Jeg ved ikke, hvornår jeg får svar, men hvis jeg får det, så forlader jeg Danmark i slutningen af juni.  Jeg føler mig meget besluttet på, at uanset om jeg får det job eller ej, så vil jeg rejse afsted til sommer. Jeg tænker at jeg rejser til Portugal/Spanien til sommer – og så Costa Rica til vinter. Så håber jeg at jobsituationen løser sig undervejs….  Lige nu er jeg ret glad for at jeg har et forholdsvis optimistisk sind – og at min far altid har sagt “Det ordner sig!!”…. 🙂

Derfor har jeg i dag opsagt min lejlighed! JAAAA!!! – At opsige lejligheden har føltes som et meget meget stort skridt.  Det var ikke nemt, fordi jeg er rigtig rigtig glad for den her lejlighed – og meget glad for min roomie.  Lejligheden har dog også været en stor barriere – dén som gjorde at jeg ikke bare havde friheden til at tage afsted. Selvom den her lejlighed i mine øjne er “perfekt”,  og jeg har været Så glad for at bo her i snart 5 år, så ved jeg også, at jeg sagtens kan finde en fin lejlighed i Aarhus igen hvis/når jeg kommer hjem.  I dag talte jeg med en veninde – og da jeg hørte mig selv sige “Jeg er ansvarlig for at skabe det liv jeg drømmer om“, så vidste jeg også hvad der måtte gøres.  Jeg kunne godt have tænkt over det 14 dage endnu, så jeg lige kunne lande.. Men jeg havde faktisk ikke lyst til at skulle ændre mening, så derfor har jeg sendt opsigelsen i dag – og er derfor ude af lejligheden 1 juli.  Gud hvor er det vildt!!!!

I forhold til klienter, så er alle nuværende klienter færdige med deres forløb ca. 1 juni. Så jeg kan endda godt starte et par stykker op nu til 10 ugers forløb, hvis nogle skulle være fristet, det er måske ‘sidste’ chance! 🙂 …

Så ja, status er altså at jeg fra 1 juli. er fri som fuglen, og så må vi se hvor jeg skal hen – og hvad jeg skal lave….  Hvis I har nogle gode idéer / kontakter så må I endelig skrive dem til mig!
Jeg ville gerne skrive et langt indlæg om alle mine overvejelser omkring hvad der skal ske, men jeg kan sket ikke finde ordene.. Jeg er bare SÅ glad… Jeg græder af glæde… For nu ved jeg at det sker..
Jeg flytter hen hvor palmerne er , hvor jeg kan surfe hver dag , hvor jeg kan gå barfodet  og hvor solen bare skinner lidt mere <3 ..

3 Comments
 1. You go!!! Jeg gjorde det samme med en envejsbillet. Jeg endte med at finde manden og faren til vores to børn 🙂

 2. Hey Maya
  Det lyder så fedt. Jeg skal flytte til Århus 1. Juli, og vil derfor høre om din lejlighed er helt opsagt, eller om din roomie fortsat skal bo i den? Hvis den er helt opsagt hvor lå den så og må jeg spørge hvad huslejen var? ❤️

  1. Hej Tea 🙂
   Tusinde tak! 🙂 <3
   Den er helt opsagt. Den er lejet igennem Cosmo Ejendomme, som har en del lejligheder.
   Den lå på Frederiksbjerg – prisen har jeg ikke lyst til at skrive! 🙂

   KH Maya <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.