Muligheder opstår, når man er klar til at gribe dem!

I dag er det faldet på plads, hvor jeg starter min rejse til sommer. JUHUU. Jeg er SÅ glad!  Jeg tror virkelig på, at muligheder først opstår, når man er klar til at gribe dem.

Destinationen bliver Portugal, nærmere bestemt Ericeira, hvor jeg var  i maj sidste år. Jeg blev helt forelsket i byen, fordi den er helt ekstremt hyggelig og fyldt med søde mennesker – og så har byen nogle af de bedste surf spots i Europa.

Jeg tager afsted i starten af juli, hvor jeg først tager en uge på surfcamp hos Lapoint, hvor jeg igen skal på level 2.  Siden jeg har været der sidst er der kommet en helt ny camp, som jeg gerne vil prøve. Du kan læse mere: her.  Jeg er ikke helt alene på campen, da sødeste svenske Carolina som jeg mødte i Costa Rica også deltager i netop den uge. Og det var også hende der spurgte, om jeg da ikke skulle med i den uge – en mulighed jeg ikke kunne sige nej til! <3
Det er også meget bevidst at jeg starter min rejse på camp. På den måde føler jeg nemlig at jeg kommer “godt afsted” – altså at jeg starter med at få en god oplevelse med en masse søde mennesker.  Derudover er det også fedt at jeg starter med surf lektioner, for jeg regner med at skulle surfe en masse denne sommer.  Jeg glæder mig SÅ meget til at være tilbage på bølgerne!!!
Når ugen er omme bliver jeg nemlig i Ericeira. Jeg har i dag fået bekræftet at jeg kan leje et værelse frem til 1 september hos en meget sød dansk pige, som bor i Ericeira. Så planen er altså i første omgang næsten 2 måneder i byen – og så må jeg se hvad jeg så skal.  Det giver mig en stor tryghed at rejsen starter i en by jeg kender -og med nogle søde velkendte piger. 🙂 <3
Jeg ville bare lige tjekke ind for at fortælle jer ‘sidste nyt’ – det var i hvert fald noget der fik mig til at danse lidt rundt i stuen herhjemme i dag! Billederne er fra sidste gang jeg var i Ericeira.
God mandag til jer!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.