På det seneste..

Det er ved at være lidt længe siden sidst, så nu er det tid til en lille update på stort og småt.

.. Har jeg været på en fantastisk rejse til Costa Rica i 2,5 uge – En rejse som har ændret mit liv. Jeg savner det SÅ meget!!

.. Har jeg opsagt min lejlighed – for at flytte til udlandet.  I første omgang ser jeg det som en lang rejse, indtil jeg finder mit “happy place”.

.. Har jeg fået et ‘værelse’ i Portugal i Ericeira, hvor jeg skal bo fra midt juli til 1 september. Derefter har jeg ikke lige en plan! Men måske Sri Lanka, Costa Rica eller Bali (og stederne omkring):-)

.. Min rejse starter med endnu en uge på Lapoint, denne gang tilbage til Portugal! Det var jo der hele surfeventyret startede.  Og jeg glæder mig så meget til at komme i bølgerne igen!

.. Har jeg været til et event med lykkebylykke , hvor vi så de fine nyheder fra Bruuns Bazaar, Moves By Minimum & Minimum. Så mange lækre sager! 🙂
– Jeg har blandt andet bestilt denne kjole, og denne kjole med det sjove print. 

.. Har jeg slugt et par serier blandt andet FRIKENDT – og den nye QUICKSAND på Netflix.

.. Er jeg opstartet med HIIT og BOOTY hold i Repeat om mandagen kl. 16 og 16.30 – Så  meld jer til, hvis i bor i Århus. Jeg stopper 1. juni.

.. Har jeg endnu engang været overrasket over, hvor hurtigt farven forsvinder efter en ferie, ØV!

.. Har jeg set en masse youtube, fx. The Bucket List Family & Laura Keil’s.

.. Apropos youtube, Så er jeg lidt i tvivl om, hvordan jeg skal dele min rejse ud i verdenen, ville I synes det var fedt med youtube? … Også selvom jeg jo nok ikke fra en start er super god til alt det tekniske! 😉

.. Har jeg overvejet at købe et nyt kamera, men det er jo noget af en investering.

.. Har jeg spist et par gange på GRØD som er åbnet i Århus for nogle måneder siden, MUMS!

.. Har jeg det lidt ambivalent med når folk kalder der for SOMMER, og det er 14 grader – solen skinner, men: Det er april.  – Men at foråret er kommet er det SÅ dejligt!!! 🙂

.. Roder det lidt ekstra herhjemme, jeg er igang med en kæmpe omgang “Ryd op i dit liv” – så jeg kan få solgt, smidt ud, og skillet mig af med de ting, som ikke har betydning for mig.

.. Har jeg lyttet til en del podcast fx. “Jeg plejede at tro på for evigt” og “Anden til Venstre”.

.. Har jeg igen shoppet alt for meget badetøj, men altså. Hvis jeg fremadrettet skal leve under varme himmelstrøg… Så må man vel godt eje et par stykker… Eller 10… Eller måske snarere 20.  Ups.
Jeg har blandt andet bestilt denne stribede badedragt,  men overvejer også denne, fordi jeg synes at badedragter et et hit til fx. denimshorts eller nederdele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.