At ville være solbrun hele året

Annonce for Matas

Der er bare et eller andet særligt over at være solbrun, som jeg elsker.  Jeg føler mig bedre tilpas, når min krop ser solkysset ud, det kan godt være det kun er mig der har det sådan ! 🙂
Jeg har altid elsket at solbade – og det er klart solferier jeg foretrækker. Da vi var på ferier i mine ungdoms år, så ville jeg ikke engang med på udflugter, fordi jeg ville hellere ligge i en solstol. I virkeligheden var det jo ret fjollet, at jeg hellere bare ville ligge der og stege, end ud og opleve de steder som vi besøgte.
Jeg elsker stadig at solbade, men mest af alt hvis man kan kombinere det med nogle aktiviteter fx. at spille spil på stranden eller surfe. Om sommeren er det ikke noget problem for mig at få kulør, både fordi jeg oftest rejser, men også smutter ud i haven så snart muligheden byder sig. Om vinteren er det jo derimod umuligt når man bor i Danmark. Førhen har jeg tyet til solariet, fordi det var en hurtig og nem løsning, men de sidste par år har jeg i stedet brugt selvbruner, hvis jeg gerne ville have lidt farve. Der skal ikke herske nogen tvivl om at det er sundere at bruge selvbruner end at “stege” i solen i timevis, uanset om det er i solarie eller i den rigtige sol – og det synes jeg er værd at tænke over 🙂 ..

Jeg har fået lov at teste en ny selvbruner serie fra Matas, som består af en Selvbruner spray, en selvbruner mousse, selvbruner servietter og en praktisk handske til at påføre.
Jeg har tidligere syntes at det var svært at få et naturligt resultat med selvbruner, men det har jeg fundet af godt kan lade sig gøre.  For mig er det aller bedste tip at bruge en handske, når du skal fordele selvbruneren på kroppen, hvis du ikke bruger handske så husk for guds skyld, at vaske dine hænder efter 🙂 !! –  Et godt tip er også at sørge for at bruge en god bodyscrub i badet – og sørge for at smøre dig godt ind i bodylotion efter, så huden er godt gennemfugtet inden du skal bruge selvbruner. Ydermere fungerer det også bedst for mig med et produkt som giver lidt farve med det samme, som fx. selvbruner moussen eller sprayen gør,  så man ikke overser nogle steder på kroppen, det er dog først efter et par timer, at man kan se den fulde effekt. Hvis man har mulighed for dét, så synes jeg også det er meget rart, hvis man kan få lidt hjælp fra fx. en veninde til at smøre ryggen- og ellers er en selvbruner på spray virkelig smart. Selvbruner sprayen findes i 2 farver: En lys og en medium.  Jeg fortrækker at bruge selvbruner moussen på benene, også smører det helt ud med handsken. Jeg kan virkelig anbefale denne selvbruner serie fra Matas Striberne – som også står til en virkelig god pris, for jeg vil altså ikke betale en formue for at blive brun.  Det er værd at fremhæve at produkterne også giver fugt til huden – og er uden animalske ingredienser. 🙂 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.