1 uge tilbage i Aarhus

Hvad er mere Aarhus-agtigt end et billede på Møllestien?..  Snart flytter jeg fra Aarhus, og den tanke er næsten ikke til at bære. Selvom mit ønske var at forlade Danmark, så føltes det ikke som om at jeg ville forlade Aarhus. Jeg har valgt noget andet til, men det har ikke været fordi jeg ville vælge Aarhus fra.

Tiden flyver afsted lige nu. Jeg har 1 uge tilbage i Aarhus. Jeg flytter nemlig ud af min lejlighed på søndag, selvom jeg egentlig først officielt skal aflevere nøglerne om 3 uger. Det kunne bedst lade sig gøre at flytte den kommende weekend, fordi det var her mine veninder bedst kunne hjælpe – og hjælp har man altså brug for <3. Vi flytter derfor alle tingene – og så har jeg god tid til at tage op og male og gøre rent i de efterfølgende uger.
Jeg synes at alt det her flytning er ret stressende, det tror jeg at alle kender til. Omvendt kan jeg også mærke, at alle de her praktiske ting som skal ordnes gør at jeg kan mærke at jeg kommer tættere og tættere på ‘målet’. Der er gået 2,5 måned siden jeg tog beslutningen om at sige min lejlighed op og tage ud at rejse på ubestemt tid. Denne ventetid er bare virkelig virkelig svær at tackle, men nu føles det altså lidt som om der ‘sker’ noget i processen.

Mit hjem er  kaos, 10 flyttekasser er allerede pakket og nogle møbler er solgt. Det som engang var mit hjem er langsomt ved at gå i opløsning. Det er vildt og skræmmende… Denne lejlighed har været mit hjem i 5 år, den har været min trygge base. Jeg er en person som godt kan lide at være hjemme – sådan har jeg altid haft det. Det bliver mærkeligt at jeg om lidt ikke har et hjem – og at jeg ikke ved, hvornår der er et sted jeg kan kalde mit hjem igen. Men måske er et hjem ikke defineret af at være omkredset af vægge, at eje eller at stå på en lejekontrakt. Måske er et hjem mere en følelse og et sted hvor man kan være helt sig selv.

Den kommende uge bliver hektisk. Jeg afslutter alle mine klienter og det er altid lidt vemodigt – men nok endnu mere denne gang, hvor jeg ikke ved hvornår – eller om jeg skal være personlig træner igen. De her kvinder kommer altid helt under huden på mig og at være en del af deres rejse er fantastisk. Nogle har jeg haft et par uger, mens jeg med andre har haft dem under vingerne i et år. Jeg glæder mig dog rigtig meget til også at lave de afsluttende målinger – og alle har god grund til at gå fra centeret med armene over hovedet. For de gjorde det!!
Foruden klienter så har jeg også en del arbejde relateret til min blog og virksomhed generelt.
Jeg er nemlig heller ikke den eneste som flytter for om en uge flytter min blog ud af Bloggersdelight netværket – og skal ligge et nyt sted, det skal jeg nok fortælle mere om. <3

Så ja, den kommende uge kommer der til at være knald på – og det er ikke sikkert jeg når at skrive meget her på domænet. Men om en uge så sidder jeg på Fanø i mit barndomshjem, og så kan der komme helt ro på igen. Jeg har nemlig 5 uger på Fanø inden jeg skal ud på mit store eventyr. Så er der nemlig også god tid til at sige farvel – og på gensyn til familie og veninder <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.