En ny begyndelse

Jeg har glædet mig så meget til at dele denne nyhed med jer!! 🙂 .. Jeg er nu en del af BUZZANOVA Netværket – og det føles bare helt rigtigt nede i maven!! 🙂

Jeg har fået den bedste velkomst hos Buzzanova. og jeg glæder mig ekstremt meget til dette nye samarbejde. Hvis du er helt forvirret over hvad det betyder, så er sagen den at jeg har rykket bureau, og at je  blandt andet nu har min egen agent til at varetage mine kommercielle interesser.

Velkommen til min nye blog, som I kan se så har jeg fået helt nyt design, som søde Amalie fra Buzzanova har hjulpet mig med. Jeg er SÅ tilfreds, og jeg synes bloggen har fået et helt andet mere enkelt og fint udtryk. Der er nogle småting som lige mangler at blive tilpasset, men hvis I skulle støde på nogle problemer, så må i endelig skrive. <3

For mig markerer dette virkelig en ny begyndelse. For der kommer jo til at ske store forandringer i mit liv fra nu af. Om lidt tager jeg ud at rejse på ubestemt tid. Jeg bliver selvfølgelig ved med at blogge, og jeg glæder mig rigtig rigtig meget til at I skal med på rejsen!  Tak fordi I læser med.

Knus Maya

4 Comments
 1. Har du tænkt over hvordan det kunne være at se naturligt og ægte ud på hvert billede? Smiler vi altid? Nej, det tror jeg ikke… derfor behøver vi ikke at se sur eller alvorligt ud 😉 Men måske prøve på at være ægte og autentisk … vi mennesker drømmer, fantaserer, minder eller vi forestiller os noget, mens vi kigger eller bare er der! Er det ikke mest smukt og naturligt når et menneske bare er til stede lige præcis i de følelser der er eksisterende og gældende i selve øjeblikket? Det kunne være spændende at se dig “naturligt”, i dit sande jeg 😉 En ny begyndelse…

  1. Hej Frank! 🙂
   Tja, det er da vigtigt at reflektere over.. Men lige på dette medie, så synes jeg det er helt okay at smile – for selvfølgelig er jeg bevidst om, at billedet bliver taget 🙂 – Det er dog ikke på alle billeder jeg nødvendigvis smiler..
   Billeder vil jo altid være noget der sker i øjeblikket.
   Tror det er nemmere for personen bag ved kameraet at fange det ægte – men ja. 🙂
   På dette medie bliver det nok fortsat meget bevidste billeder 🙂 ..

   Men generelt synes jeg at jeg er ægte og autentisk – og jeg er altid meget ærlig i mine indlæg.

   Mvh, Maya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.