Jeg vil gerne være hende som går med briller

   Reklame for Smarteyes

Jeg har brugt kontaktlinser i snart 10 år – og det er jeg sådan set rigtig glad for. Ikke kun fordi, at det selvfølgelig betyder at jeg bedre kan se, men også fordi at kontaktlinser passer godt til mit aktive liv.
Når jeg kommer hjem fra en lang dag er det første jeg gør, at hoppe i noget behageligt tøj, fjerne makeup, tage mine linser ud og tage briller på. Briller har jeg kun brugt når jeg har været derhjemme. Jeg har følt mig ret usikker når jeg har haft briller på, og det er kun mine tætteste veninder og familie der ser mig med briller, ja faktisk ville jeg ikke engang gå i Netto med briller på.

Jeg har dog længe tænkt på, at jeg gerne ville finde mig et par nye briller. Først og fremmest så jeg ikke følte at jeg skulle gemme mig med briller på, men også fordi at jeg virkelig synes at det kan tilføje noget til ens look. Jeg synes at det virkelig klæder de af mine veninder som bruger briller, som om det tilføjer en seriøsitet og lidt ‘voksenhed’.

Så derfor tog jeg for et par uger siden ned i SMARTEYES i Aarhus for at se om jeg kunne finde mig et par briller. Jeg havde allieret mig med min veninde Anna, fordi det altid er dejligt at have en med som kender en rigtig godt. Derudover fik jeg virkelig god service af ekspedienten som var rigtig god til at vejlede i, hvilke stel som passede til min ansigtsform.
Jeg havde jo egentligt tænkt, at jeg skulle være heldig hvis jeg kunne finde bare ét par briller som klædte mig, men pludseligt stod jeg og ikke kunne vælge mellem 6 stel. Egentligt er det ikke så underligt når Smarteyes butikkerne har over 600 stel i hver butik. Jeg endte med at bestille 3 par briller hjem, fordi at ligesom med solbriller, så kan forskellige briller give forskellige udtryk. Jeg synes, at det er ret sjovt at man kan ændre sit look, lidt som når man tager læbestift på – eller sætter sit hår på forskellige måder. 🙂
Selvom jeg ikke har valgt nogle briller som er helt vildt forskellige, så synes jeg alligevel at der er forskel! 🙂Jeg har været ekstremt spændt på, at høre Jeres mening om de forskellige briller som jeg har bestilt hjem. Jeg kan afsløre at den ene var min egen favorit – og en var Anna og Mette’s favorit – og én var ekspedientens favorit, så det var jo ikke helt nemt at vælge! 🙂

Venindernes favorit  /”Den til hverdag” 
Denne brille er nok den som jeg synes er mest udenfor min komfortzone, men jeg kan rigtig godt lide det spinkle stel. Jeg havde også en anden veninde på besøg den dag jeg tog dem på, og hun udbrød “DU SKAL JO ALTID GÅ MED BRILLER!!!” – Og selvom jeg selv er lidt i tvivl, så gjorde den udmelding mig rigtig rigtig glad! 🙂 .. Jeg kan virkelig mærke at dettte par er “vokset” på mig… Og efter et par uger, er det faktisk det par jeg er begyndt at bruge mest.

Min favorit /  “Den til afslapning”: 
Dette stel er nok det aller mest klassiske – og for mig nok også det “sikre valg”. De er brune/lyse og har lidt leopard agtigt mønster. Denne brille tror jeg også kunne være rigtig pæn som solbriller, da man hos smarteyes kan få solbrilleglas i alle deres briller.

Ekspedientens favorit:  “Den til når jeg skal ud” 
Jeg er rigtig vild med de helt tynde stænger, som er i guld. Det gør brillen meget let, hvilket jeg synes er en fin kontrast til det lidt tungere ydre de ellers har. Dette er også en meget klassisk brille. Det som jeg talte med ekspedienten om, som jeg også selv bemærker er at de flugter helt perfekt til mine øjenbryn – og det er noget man bør se efter når man vælger briller.
Se alle damebriller: her. 

Og så vil jeg lige dele 2 gode tilbud med jer.  Først og fremmest så har Smarteyes et godt tilbud på fritidslinser.  Jeg kommer stadig til at bruge linserne til hverdag, til træning, surfing, i byen osv. og derfor er det perfekt med et abonnement på fritidslinser, så man kan skifte mellem både briller og kontaktlinser.  Hos Smarteyes kan man lige nu få 6 måneders linser, men blot betale for 3 måneder. Det kan du læse mere om: her. 

Ydermere har Smarteyes et andet relevant tilbud, hvor man når man køber et par briller, så får man også et par solbriller med. Det var jo HELT perfekt nu når jeg inden længe rejser mod sydens sol. Som noget særligt kan du i Smarteyes få alle deres stel lavet til solbriller, og de har forskellige glas som kan sættes i, på den med er der en stor designfrihed. Jeg valgte et par solbriller med relfekterende glas, hvilket jeg synes er ret fedt! Tilbuddet udløber faktisk lige om lidt, men ved at sige koden “Maya Drøm” i butikken, så gælder koden lidt længere nemlig til den 1/7 🙂

Du kan booke en gratis synsprøve her.

 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.