Skønne barer med naturlige ingredienser

Annonce for BE-KIND


Engang kunne jeg let gå timevis uden at spise, men det kan og gør jeg aldrig længere. Jeg har virkelig lært, hvordan min energi er langt højere, hvis jeg med 2-3 max 4 timers mellemrum får noget at spise. Jeg oplever sjældent sult på den måde, hvor min mave knurrer – men det er nok også fordi, at jeg ikke bryder mig særlig meget om at komme helt derud. Hvis der går for længe mellem jeg spiser så bliver jeg ekstremt træt – og i dårligt humør, så derfor prøver jeg altid at komme sulten i forkøbet.  Jeg plejer at spise 3 store måltider på en dag fyldt med en masse grøntsager, powerfulde proteiner, grove kulhydrater – og lidt af det sunde fedt. I mellem mine hovedmåltider spiser jeg altid nogle snacks, så jeg kan holde energien oppe. Det kan fx. være frugt, grøntsager, nødder eller en bar. Jeg plejer, at gøre mest ud af mine hovedmåltider – og mellem måltiderne vil jeg bare gerne snuppe noget nemt. Som regel er jeg også på farten – og derfor skal det være noget som jeg kan have med i min taske. Mine veninder smiler altid lidt af mig, når jeg på en gåtur hiver en bar eller andet op af tasken, men det værste jeg ved er at blive sulten, især hvis jeg ikke har mad indenfor rækkevidde ;-).
Jeg ved også, at jeg får meget mere ud af min træning, hvis jeg har noget energi på tanken. Det giver lidt sig selv, man skal have noget benzin på motoren, ellers kører den ikke særlig længe. Jeg har derfor altid sørget for, at jeg har nogle barer liggende i min træningstaske. Da jeg arbejdede som personlig træner i Aarhus havde jeg også altid mit skab fyldt op med lidt snacks, fordi at det nogle gange var lidt uforudsigeligt, hvordan min dag præcis så ud. Det kunne være at en klient pludseligt meldte afbud og det gav mig et hul til at træne, eller at jeg kunne komme bagud og derfor ikke have pakket en stor nok madpakke.


Jeg er rigtig glad for, at BE-KIND barerne endelige er kommet på hylderne i Danmark, for dem er jeg tidligere stødt på i udlandet. BE-KIND barerne indeholder naturlige ingredienser, de er alle glutenfri – og de fleste varianter er uden mælkeprodukter.
Mine favoritter er Dark Chocolate, nuts and Seasalt (den mørkeblå) og Peanutbutter dark Chocolate (den orange).  Jeg er stor fan af at man kan se barene igennem indpakningen; what you see – is what you get. Det stemmer meget godt overens med at barernes indholdstegnelse er gennemskuelig og ikke indeholder alt muligt hurlumhej, men bare naturlige ingredienser. Læs mere om BE-KIND – og deres mange forskellige barer: her. 

KH. M

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.