Sommerlæsning – 10 bøger til din ferie

Annonce for Mofibo 
Brug Rabatkoden: MAYAM30 eller sign up: her for at få 30 dages gratis til Mofibo 
(Gælder kun nye brugere).

Jeg delte for nyligt på instagramstory min liste med sommerlæsning – og flere har spurgt om jeg vil dele listen igen. Derfor har jeg lavet dette blogindlæg, så det er nemmere for jer, at gemme den. Jeg vil gerne i denne sommer lytte til disse 10 bøger – og der er lidt for en hver smag må man sige.  Jeg kan bedst lide bøger om selvudvikling og krimi bøger, men jeg synes også at selvbiografier/portrætter kan være meget interessante. Jeg lytter til bøgerne på Mofibo, så kan jeg nemlig lytte når jeg går lange ture osv. Jeg kan også bedre lide at lytte til lydbøger når jeg ligger og soler ved poolen – så er jeg fri for at få sol i øjnene og solcreme og sved på bogen! 🙂 .. Hvis du har læst/lyttet til nogle gode bøger på Mofibo, som du gerne vil anbefale, så må du meget gerne byde ind i kommentarfeltet. <3

SOMMERLÆSNING:
Nanna Elizabeth Hovgaard & Josephine Kuhn: En som os
Pia Callesen: Lev mere – tænkt mindre
Puk Elgård: Se mor, jeg danser
Jens Andersen: Under Bjælken
Pelle Hvenegaard: Kære Zoe Ukhona
Jussi Adler Olsen: Selfies
Liza Marklund: Sort Perle
Camilla Läckberg: Det gyldne Bur
Troels Kløvedal: Alle mine morgener på jorden
Søren Svejstrup: Kastanjemanden

Brug Rabatkoden: MAYAM30 for at få 30 dages gratis til Mofibo 
(Gælder kun nye brugere). Eller sign op: HER

KH M.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.