TAK FOR LÅN AF HUSET FAR!

Annonce For PosterStore 
Rabatkode: maya30 giver 30% på rabat på deres fine plakater. 

(gælder ikke på Selection plakaterne).

Jeg har boet i min fars hus på Fanø i 5 uger, inden jeg skal ud at rejse. Jeg er virkelig taknemmelig for, at han har ladet mig låne huset – og ovenikøbet har jeg fået lov at stille alle mine ting hjemme hos ham. Det er slet ikke noget jeg tager for givet, at jeg bare sådan kan komme her, og ovenikøbet medbringe alt jeg ejer. Sådan er det nok med forældre; armene er altid åbne – og døren lige så.
Jeg har stort set været alene i huset i disse uger, da han har været nede og gå caminoen (ja, jeg har ikke min udlængsel fra fremmede!) – og nu er han så ude at sejle, da han arbejder som styrmand på de store have.
Jeg har virkelig nydt disse uger på øen inden mit store eventyr. Jeg har ikke betragtet det som “transit-tid” – men tværtimod et tiltrængt pusterum, hvor jeg ligesom kunne få lukket Aarhus kapitlet og begynde, at forberede mig på, hvad der nu skal ske.

Jeg havde længe tænkt over, at jeg gerne ville give ham en ting, som tak for lån af huset i disse uger. Jeg har selvfølgelig prøvet, at passe så godt på huset, som jeg kunne – og jeg tror da, at jeg har klaret den uden at ødelægge noget. Min far mener nok, at det er for dårligt, at jeg ikke har slået græsset og pudset vinduerne – men altså.  Jeg har dog givet huset en grundig rengøring, tømt postkassen, drukket alle hans pepsi max – og ja, så har jeg givet huset en lille fornyelse indenfor. Jeg besluttede nemlig, at min gave til ham skulle være noget til væggene i huset.  Så jeg har skiftet små malerier ud med plakater, som jeg synes passede rigtig fint ind!

Jeg har bestilt plakater hos Poster Store, som har ekstremt mange fine plakater – og et kæmpe stort udvalg.  Min far bor som sagt på Fanø med udsigt til hav og marker. Jeg har derfor bestilt plakater som indeholder natur motiver – og nogle som fik mig til at tænke på vestkysten med strand, siv, fugle og hav, da det var vigtigt for mig at de passede ind.
Jeg bestilte lidt forskellige størrelser af plakater, da jeg ikke helt vidste, hvordan jeg ville hænge dem op – og naturligvis bestilte jeg også tilhørende hvide trærammer.

Jeg er super spændt på min fars reaktion, når han ser min lille surprice. Jeg er helt sikker på, at han vil synes at det er super fint. Jeg har ikke lige ville skrue i væggene, så plakaterne hænger nu hvor malerierne gjorde.  Jeg synes det kunne være rigtigt fint at lave en væg med 5-6 plakater som kunne hænge over skænken, men jeg synes at min far skal involveres i den del! 🙂

Plakater:
North Sea Dunes Plakat /  Grass by the Sea /  Beach View /  To the Beach / Grass 

RABATKODE
MAYA30 giver 30% rabat på Poster Store plakaterne
(gælder ikke på Selection plakaterne).
KH M.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.