5 uger på Fanø: Lige, hvad jeg havde brug for.

I skrivende stund sidder jeg i sofaen i min fars hus på Fanø – og om lidt skal jeg igang med at pakke, fordi i morgen går turen til Portugal.  Jeg kan virkelig ikke forstå, at det er i MORGEN! … Jeg har nu været på Fanø i 5 uger, og de uger er mildt sagt fløjet afsted.
Fanø har virkelig været det pusterum jeg havde brug for inden mit eventyr. De sidste par uger i Århus havde været virkelig stressende med arbejde og flytning, men da nøglerne blev afleveret for 3 uger siden kunne jeg endelig trække vejret lidt bedre.

Jeg har virkelig nydt de her uger på Fanø, hvor der også de første par uger var det skønneste sommervejr, så det har virkelig indbudt til lange gåture, ture på mountainbiken, og masser af sol i haven.  Naturen er fantastisk på Fanø – og jeg elsker den ro som der er herovre. Selvom at det snart er 10 år siden, at jeg flyttede fra øen, så har den stadig en hel særlig betydning for mig. Pulsen falder adskillige slag lige så snart man tager den 12 minutters færgetur fra Esbjerg. Hvis du ikke har været på øen, så bliver jeg altså nødt til lige at indskyde en anbefaling: Fanø er fantastisk!! Der er en 15 km lang strand, der er gode restauranter, hyggelige gader og en helt ubeskrivelig stemning.

Hele min familie bor på Fanø/Esbjerg – og derfor har det været virkelig dejligt, at kunne tilbringe en masse tid sammen med dem inden min rejse. Normalt ser jeg dem jo ikke så ofte, da jeg har boet 3 timers rejse væk i 5 år. Min far har dog desværre ikke været så meget hjemme, da han har været nede og gå caminoen (ja – jeg har ikke udlængslen fra fremmede!) – og så har han været ude at sejle i 3 uger.  Igår fejrede vi min brors fødselsdag og for et par uger siden også min brors kærestes fødselsdag.

Jeg har også stadig 3 gode veninder, som bor her i nærheden. To af dem har været på barsel – og den 3. er faktisk også gravid  🙂 .. Det har betydet at de også har haft lidt mere tid til at se mig, hvilket jo har passet perfekt. Så i disse uger har den stået på babysvømning, café besøg, gåture, grillhygge osv. Det har været SÅ skønt!!

Jeg har også været i Aarhus 2 forlængede weekender og en overnatning forleden.  Så udover nogle praktiske ting med lejligheden, så har jeg også haft mulighed for at hygge en masse med mine veninder deroppe, blandt andet med en enkelt dag på Northside!

Jeg er virkelig glad for, at jeg fik lidt af den danske sommer med inden afrejse. Det var netop dét jeg havde håbet på, ved først at tage afsted 7 juli.

Det har virkelig været fantastisk at være på Fanø disse uger.  Jeg tror virkelig at det var, hvad jeg havde brug for. Jeg kunne sagtens have brugt et par uger mere, for jeg synes ikke helt at jeg kom så meget “ned i gear”, som jeg havde håbet på, men det kommer jeg jo nok, når jeg først er kommet afsted! 🙂

Nu må jeg nok hellere igang med pakningen –  og så må jeg hellere begynde at tænke fremad, for i morgen venter mit livs rejse! <3
Jeg håber, at I er klar til at følge med <3

KH M.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.