Hvorfor er jeg tilbage i Danmark?

I søndags landede jeg i Danmark- og siden har jeg modtaget en del beskeder. Nogle af jer søde følgere var endda bekymrede for om der var sket noget – og om jeg havde afbrudt min rejse. Det kan godt være, at jeg ikke lige har tydeliggjort,  hvorfor at jeg nu er på dansk jord. Det har hele tiden været meningen at jeg lige skulle hjem et smut til Danmark, hvilket der egentligt er flere årsager til.  🙂

Det har hele tiden været meningen at jeg kun skulle være i Portugal over sommeren – og at jeg så ville til Asien til efteråret. Ret hurtigt stod det klart, at jeg gerne ville til Bali, da jeg altid har drømt om dét. Da jeg sagde dét højt, så sagde min mor: “Det kunne jeg også godt tænke mig” – Så derfor aftalte vi, at jeg kom til Danmark inden, således at vi kunne følges derned, hvorefter at jeg kunne blive dernede når hun rejste hjem.

Jeg havde derfor også kun lejet værelset i Portugal frem til 1. september – og jeg vurderede at det hurtigt ville blive dyrt, hvis jeg skulle betale 1-2 ugers overnatning – og at de penge jo altså ville række længere, hvis jeg gemte dem til Asien.  Da min rejse jo er på “budget”, så er jeg også nødt til at træffe beslutninger ud fra, hvad der bedst kan betale sig økonomisk. Sommeren i Portugal har været dyrere end jeg havde regnet med – da jeg blandt andet skulle købe våddragt og surfboard. Sidstnævnte tabte jeg også en del penge på, da jeg skulle sælge det igen, hvilket var virkelig ærgerligt!

Jeg har derfor 2 uger i Danmark, hvor jeg skal have styr på en masse praktiske ting fx.  visum, vacciner, forsikringer, købe rygsæk osv. Derfor er jeg nu virkelig glad for at jeg har 2 uger og ikke blot et par dage, som jeg overvejede, det var nok blevet for stressende!

De her uger skal selvfølgelig også fyldes med så meget socialt som muligt. Min mormor fylder 90, hvilket også var en stor grund til at komme hjem, det er bare noget man helst ikke vil gå glip af. Derudover skal jeg også fejre min egen fødselsdag med min familie, som jeg havde her sidst i August. Derudover skal jeg bare se en del veninder og nyde tid med familien.  Jeg kan allerede mærke, at tiden kommer til at flyve afsted, da jeg har planer hver eneste dag.  🙂

Det har været 2 skønne måneder i Portugal, men jeg kunne også mærke at jeg glædede mig rigtig meget til at se venner og familie igen.  Selvom jeg ikke havde en retur billet, så havde jeg en idé om hvornår jeg ville se dem igen, hvilket har været virkelig dejligt. Det har også fået mig til at tænke på, om jeg allerede nu skal beslutte om jeg skal hjem til jul. Således at jeg skal være afsted i 3 måneder i denne omgang. Jeg havde nemlig i forvejen tænkt, at jeg så ville et andet sted hen efter jul; måske sri lanka. Jeg kan mærke det betyder noget for mig, at kunne sige “Vi ses i december” – Men nu må jeg se. Planerne kan jo ændre sig, og det kan være at jeg har det på en anden måde når jeg først er taget afsted. Jeg vil også gerne opleve følelsen og friheden ved at rejse uden returbillet.  Jeg tænker måske nok, at selvom er en rejse på ubestemt tid, så betyder det jo ikke at man ikke kan have nogle ferier hjem til DK. <3

Om 1,5 uge går turen altså til Bali – og jeg glæder mig ekstremt!  I må endelige skrive jeres bedste tips til hvordan jeg skal pakke rygsækken, hvad jeg skal opleve på Bali osv. 🙂

KH M.

4 Comments
  1. Det er nu 14 dage siden jeg kom hjem fra Bali, en helt fantastisk tur. To af de bedste oplevelser min kæreste og jeg havde, var bla at vi besteg Mount Batur kl 4 om natten og spiste morgenmad på toppen af vulkanen mens solen stod op. Dernæst havde vi booket et par overnatninger i Ubud midt i junglen, det var også en super fed oplevelse jeg ikke ville være foruden ?. Rigtig god tur!

  2. Jeg er netop kommet hjem fra min 2. Ferie på Bali. Denne gang oplevede jeg også Gili ø’erne, som jeg klart vil anbefalde. Man kan dog hurtigt få lidt økuller! Et af de helt klart fedeste steder, jeg har oplevet på Bali, er Canggu. Det bør du tjekke ud. Der er en god stemning, gode bølger og mange unge mennesker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.