Afrejse til Asien – Hvad er min plan?

Afrejsen nærmer sig og tirsdag eftermiddag forlader jeg igen dansk jord. Jeg er igang med pakningen og der hersker en lille smule kaos, men jeg skal nok få styr på det hele i dag og i morgen. Jeg ville dog lige checke ind for at fortælle jer lidt om planen fra nu af. Det er faktisk ikke fordi jeg har en planlagt særlig meget, men “rejse – skitsen” vil jeg da gerne hurtigt fortælle jer om.

På tirsdag rejser jeg til Bali sammen med min Mor. Da jeg sagde at jeg nok ville tage til Bali til efteråret, sagde min mor fluks at så ville hun gerne komme på besøg. Derfor sagde jeg ret hurtigt, at jeg gerne ville komme hjem først, således at vi kunne følges afsted.
Min mor er med på de første 15 dage af min rejse og jeg er sikker på, at det bliver en mor-datter oplevelse, som vi aldrig kommer til at glemme. Jeg glæder mig rigtig meget. Vi har faktisk kun booket 2 dage i Sanur og 2 dage på Nusa Penida, derefter tager vi det som det kommer. Vi regner med at være nogle dage i Ubud og nok også tage et smut til Gili øerne.  Jeg er glad for, at min mor også er med på at blot tage det som det kommer – og ikke har behov at planlægge alt til mindste detalje 🙂 …
Når min mor er taget hjem har jeg ca. 3 uger alene på Bali. Det er min plan at starte i Canggu. Jeg er kommet i kontakt med et par søde kvinder, som er i samme situation som mig – og jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at mødes med nogle af dem. Min plan for de uger er at surfe en masse og også prøve et par forskellige crossfit centre, som jeg allerede har fundet. Jeg tager nok også på nogle udflugter – men generelt vil jeg gerne have base det samme sted i de uger.

Derefter tager jeg en uge på Lapoint Campen på Bali , hvilket jeg glæder mig helt ekstremt til. Jeg har jo besøgt deres camp i Portugal og Costa Rica – og jeg glæder mig til at se endnu en af deres destinationer. Surf undervisningen er af virkelig høj kvalitet på Lapoint, og de andre gange har jeg rykket mig ekstremt meget i løbet af sådan en uge. Jeg er virkelig spændt på, hvor meget jeg kan rykke mig ved endnu en uge, og jeg glæder mig SÅ meget!! Fællesskabet er også fantastisk på Lapoint – og jeg ved at selvom man rejser alene, så føler man sig aldrig ensom!! Så jeg tror det er helt perfekt med noget selskab efter at jeg har været “alene” på Bali i 3 uger.  🙂

Et stykke tid efter tager jeg så til SRI LANKA!!!! Det glæder jeg mig også helt ekstremt til da det er også en af mine drømmedestinationer. Jeg har booket en 2 ugers grupperejse i Sri Lanka med Adventure.dk. Vi skal rejse rundt og opleve en masse forskelligt i landet. Blandt andet skal vi bestige Adams Peak, riverrafte, på elefant safari og nyde strandene i det smukke land. Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget, da jeg også har hørt meget godt om Adventure grupperejserne fra flere af mine veninder ..
Jeg har booket en ekstra uge i Sri lanka, da jeg gerne vil rejse lidt rundt på egen hånd, eller måske sammen med nogen fra gruppen – og evt. tage ud til kysten for at surfe. Jeg har booket en fleksibel flybillet så jeg kan tage afsted tidligere/senere, alt efter hvad jeg har lyst til.

Derefter skal jeg nemlig tilbage til Bali i 2-3 uger inden at jeg sætter mig på et fly hjem til Danmark kort før jul. Jeg havde ikke troet at jeg ville hjem til jul, men jeg kan mærke at det er vigtigt for både min familie, veninder, men også for mig selv. Det kan da sagtens være at mine planer ændrer sig, men som det er lige nu, så har jeg lyst til at tage hjem og vende igen om 3 måneder.

Så ja, jeg har en lille plan for hvordan de næste par måneder ser ud. Det er dog en meget fleksibel plan, hvor der er plads til at gøre præcis som jeg har lyst til. Jeg kan godt lide at jeg har planlagt nogle uger, hvor jeg ved at jeg er sammen med andre – men at jeg også har nogle uger, hvor jeg ved at jeg er alene, og kan gøre præcis hvad jeg vil. Jeg er helt sikker på at jeg får en masse ubeskrivelige oplevelser og at jeg kommer til at møde en masse fantastiske mennesker – og det ser jeg bare så meget frem til. Jeg kan slet ikke fatte at denne rejse er blevet til virkelighed faktisk.

Min plan er hundrede procent at jeg tager ud at rejser igen efter nytår – men jeg har ikke gjort mig så mange tanker om endnu, hvor det skal være.  Det er meget sandsynligt at jeg tager til asien igen, men jeg tænker også lidt på om jeg skal besøge Costa Rica igen. Det må jeg tage når jeg kommer dertil. Der kan ske så meget inden da, og nu vil jeg i første omgang nyde de næste par måneder. <3

KH. M. <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.