Rejsebudget: 2 uger på Bali

Alle siger, at det er billigt at være i Asien – men hvor billigt er det egentligt? ..  Min mor og jeg har lige været 2 uger på Bali – og jeg vil her give jer et indblik i hvad vores tur har kostet. Det var faktisk min mor, som besluttede at skrive alt ned, for at vi havde et overblik over hvor mange penge vi brugte.  Vores budget var 12.000 kr pr. mand inklusiv alt, og dette overholdte vi.  Det kan sagtens gøres billigere -og det kan også sagtens gøres meget meget dyrere.  Vores overnatning har heller ikke været noget luksus – vi ville gerne finde noget til ca 100-150 kr pr nat – og max 200 kr. Vi prøvede også at se efter steder, som havde morgenmad. Selvom det måske ikke var det mest luksuriøse vi fik serveret, så er det også noget der betyder noget i budgettet.  Jeg tænker at vi ca. halvdelen af gange valgte billigere indonesisk mad, og så også havde en del gange hvor vi valgte at spise på stranden – eller de lidt dyrere “instagram caféer”, som fx. The Shady Shack.

LÆS OM VORES FERIE: Her. 

Vi har gjort hvad vi kunne for at holde budgettet rimeligt nede, men for os var det også vigtigt at det føltes som ferie. Vi har nok også valgt nogle lidt convenient løsninger – og ikke altid gået efter det billigste. Det var vores aller første tur i Asien, og jeg tror at man en anden gang ville kunne gøre det billigere.  Jeg er jo fortsat i Asien, og jeg kan allerede se at det godt kan gøres billigere ved fx. at bruge Go Jek til transport og spise mere lokalt mad.

Vores tur startede i Sanur, derefter tog vi til Nusa Penida, Gili Air, Ubud, Canggu og Seminyak. Transport er en tung post i budgettet. især færgerne, men også at transportere sig fra sted til sted. Generelt er det også mit indtryk at det er noget dyrere at opholde sig på øerne end på selve Bali.

For at det skal være nemt, så er priserne omregnet til danske kroner. Og selvom vi er fra Jylland, så har vi altså ikke rigtigt pruttet noget særligt om priserne, da det ikke lige faldt os særlig naturligt. 😉

Vi var afsted 15 dage i alt. Vi bestilte fly biletterne via Kilroy,  prisen er ikke den samme da vi ikke skal hjem samme dato.

Vi bookede overnatning via Booking.com  – og havde kun booket de første 4 dage hjemmefra. Det var ikke vores indtryk at der var særlig meget forskel på priserne alt efter hvornår man bookede. Men hvis det er højsæson så kan der var meget som er udsolgt i den billige kategori.

Færgebiletterne købte vi via hotellet til Nusa Penida og Gili Air, og på Gili Air fandt vi boden med Golden Queen og bookede direkte hos dem. Jeg kan virkelig anbefale den færge, da det er en af de støre. Der kan være meget høje bølger. Jeg blev selv meget søsyg med den første båd.

REJSEBUDGET:
2 uger på Bali  – 2 personer 

Transport:
Flybiletter: 5386 kr og 5742 kr = 11.128kr
Pladsreservation i flyet: 748 kr
Transport Esbjerg-Billund med bus (rejsekort): 124 kr
Transport fra lufthavn til hotel: 86 kr
Færge til Nusa Penida: 284 kr
Taxa til færge: 30 kr
Transport t/r til Crystal Bay: 125 kr
Færge (Golden Queen) Nusa penida – Gili Air inkl transport til færgen: 512 kr
Færge (Golden Queen)  Gili Air – Padang Bay inkl transport til Ubud: 350 kr
Transport fra Ubud til Canggu (med et stop i tegalalang rice field):  250 kr
Transport fra Canggu til Seminyak: 80 kr
Taxi Fra Seminyak til Padma Beach 25 kr
Taxa fra seminyak til lufthavn (mor): 125 kr.
= 13867kr

Forplejning:
Mad og snacks i lufthavne på rejsen: 248 kr
Sanur på Lilla Waroung: Aftensmad 76 kr , Frokost: 80 kr , Aftensmad 90 kr
Nusa Penida – På hotellet : Frokost 72,5kr, Aftensmad 95 kr
Gili Air: Drinks på stranden: 75kr, Frokost 60 kr, Frokost: 110 kr (kenza),  Aftensmad +drinks(moovies): 155 kr, Frokost 70 kr (kenza), Aftensmad + vin  (moovies) 175 kr , Frokost (gili bliss) 80 kr.
Ubud: Aftensmad: 120 kr, Frokost (Casa Luna) 100 kr, Frokost i rismarkerne 70 kr,
Aftensmad (Melting Wok): 72,5 kr.
Canggu: Morgenmad (The shady shack) 90 kr, Frokost Old Mans 100 kr,  Morgenmad The shady shack 100 kr.
Seminyak: Frokost på hotel 65 kr, Aftensmad på stranden 140 kr, Aftensmad på strand 140 kr, Frokost på hotel 28 kr, Drinks på stranden 100kr, Aftensmad italiensk 157 kr, Frokost på hotel 40 kr.
Køb af drikkevarer og snacks i supermarkeder:  245 kr.
=  2954 kr

Diverse:
Massage: 2 x 40 kr = 80 kr
Udflugt på Nusa Penida – Vest: 284 kr
Snorkletur med privat båd i 3 timer: 525 kr
Liggestole på strand 2 dage: 100 kr
Leje af snorklemaske på crystal bay: 25 kr
=1014 kr.

Overnatning: 
Sanur: Bumi Ayu Bungalows – 2 nætter –  672 kr  inkl morgenmad
Nusa Penida: Wait Garden Cottage – 2 nætter – 479 kr  inkl morgenmad
Gili Air: Villa Karang – 3 nætter  – 975 kr inkl morgenmad
Ubud: Taman Puspa Home Stay – 3 nætter – 300 kr  inkl lille morgenmad
Canggu: Canggu Bagus 400 kr – 2 nætter  ingen måltider inkluderet.
Seminyak: Horison Seminyak –  889 kr – 3 nætter inkl morgenmadsbuffet
= 3714,5 kr
(Find flere lækre hoteller på Bali: her. )

I alt 21549 Kr.  = 10.774 kroner hver.

Derudover har vi brugt lidt lommepenge hver på lidt shopping og gaver etc. Ydermere skal det nævnes at der også er udgifter til vacciner, forsikringer – og visum, hvis man skal blive mere end 30 dage.

Jeg håber, at I kan bruge mit indlæg.
KH. Maya

11 Comments
 1. Ved at bruge appen “Grab” som fungerer som uber kan man få en taxa fra seminyak til lufthavnen for 16.000 som er omkring 10 kr.

  Dog skal det siges at grab ikke er velset på Bali da priserne netop er så lave, så god skik at give gode drikkepenge 🙂

 2. Hej Pernille
  Super tip ?
  Kan den bruges fra lufthavnen også og uanset ankomsttidspunkt? Vi har planlagt en rejse og ankommer omkring midnat nemlig 🙂

 3. Fint lille i indblik i et budget for to..
  hvor lang tid fik i massage for 40kr og var det en privat bådtur /dyk, eller var i flere? -var det fedt at tage en bådtur på gili org var i så heldige st i så skildpadder ??

  1. Vi fik 60 min for 40 kr. Men det er også den laveste pris jeg har set. De fleste steder er mellem 80.000-120.000.
   På øerne er det meget dyrere 🙂 ..

   Det var privat bådtur kun os. 🙂 .. Og det var klart den bedste oplevelse på hele ferien!! og vi så mange skildpadder…30 stykker måske ved turtle spot ved gilo Meno 🙂

 4. Godt nok lidt billigere end jeg havde regnet med. Synes det er super fedt at aktiviteterne er så billige eller rettere sagt at der mulighed for at lave noget uden at det skal koste en bundegård. Fedt med rådet om at benytte Go Jek!

  1. Hej PG 🙂

   ja jeg tænker at du kan gøre det MEGET dyrere – og MEGET billigere.. 🙂
   Men ja, vi har holdt det sådan lidt på et medium budget vil jeg sige. 🙂

   Når man har været her et stykke tid så finder man også virkelig ud af hvor billigt man kan gøre det, men det skal jo også føles som “ferie” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.