At lytte til bøger – Mine bog anbefalinger

Annonce for Mofibo
Brug Rabatkoden: MAYABLOG eller sign up: her for at få 30 dages gratis til Mofibo 
(Gælder kun nye brugere).

Jeg elsker at lytte til bøger og Podcast – og det er virkelig noget som jeg er blevet meget glad for det seneste år.  Selvom det også kan være dejligt at gå og lytte til musik, så elsker jeg at jeg kan blive underholdt og blive klogere, mens jeg måske laver noget andet.

Jeg har siden i sommers brugt appen Mofibo, som indeholder tusindvis af lydbøger og Podcast. Jeg synes virkelig at den app er fantastisk, fordi der er SÅ stort et udvalg. Jeg hører alt fra krimibøger til selvudvikling – og det er virkelig noget som jeg får ekstremt meget ud af.

Jeg har haft 2 fysiske bøger med på min rejse, og efter 2 uger så er jeg allerede færdig med at læse dem – jeg kunne heldigvis nå at sende dem med min mor hjem, så jeg ikke fortsat skulle slæbe på dem.  Jeg vil gerne læse 1-2 bøger om måneden, og på denne lange rejse ville det jo give mig ekstremt overvægt, hvis jeg skulle slæbe rundt på 10 bøger. Derfor er jeg utrolig glad for, at jeg kan lytte til bøger på Mofibo i stedet for.

Fordele ved Mofibo og Lydbøger: 
– Du kan spare penge, da bøger ofte koster 2-400 kr – så hvis du læser mange bøger, så kan det altså være billigere for dig med Mofibo.
– Vejer ikke i kufferten, når du rejser.
-God underholdning under transport
– Du kan lytte lige når du vil – og skal ikke huske at medbringe en bog.
– Du kan lave andre ting imens: tage opvasken, gøre rent, gå en tur etc.
– Hvis du er på ferie, så er det nemmere at lytte til en bog, end at skulle finde måder at ligge på, hvor du kan læse – og inden du ser dig om er bogen fedtet ind i solcreme og ligende, hvilket kan være træls da bøger jo er dyre.
– At du kan gemme op til 10 bøger til offline brug, som du kan lytte til hvis der fx. er dårlig internetforbindelse, i fly eller hvis du rejser steder hen hvor du ikke har data.
– At du ved præcis, hvor mange timer der er tilbage af din bog, hvilket du ikke ville vide, hvis du læste en fysisk bog.
– At du i Mofibo-appen kan vælge afspilningshastighed og se hvor langt du er kommet i %.
– At du kan læse personlig anmeldelser af bøgerne.
– At der findes hitlister og kategorier, som gør det nemt at blive inspireret til din næste bog.
– Der kommer hele tiden nye bøger.

Inspiration til din læsning:
Katrine Engberg: Vådeskud
Katrine Engberg: Glasvinge
Katrine Engberg: Blodmåne
Katrine Engberg: Krokodillevogteren
Kristian Bang Foss: Frank Vender Hjem
Mark Manson: Kunsten at være fucking ligeglad.
Sarah Blædel: Kvinden de meldte savnet
Nanna Elizabeth Hovgaard & Josephine Kuhn: En som os
Pia Callesen: Lev mere – tænk mindre
Rosie Walsh: Manden der ikke Ringede
Sofia Manning og Christian Stadil: Personlig Karma
Louise L.Hay: Hav tillid til livet
Puk Elgård: Se mor, jeg danser
Jens Andersen: Under Bjælken
Pelle Hvenegaard: Kære Zoe Ukhona
Jussi Adler Olsen: Selfies
Liza Marklund: Sort Perle
Camilla Läckberg: Det gyldne Bur
Troels Kløvedal: Alle mine morgener på jorden
Søren Svejstrup: Kastanjemanden

Rabatkode: 
Brug Rabatkoden: MAYABLOG eller sign up: her for at få 30 dages gratis til Mofibo 
(Gælder kun nye brugere).

Del gerne dine boganbefalinger i kommentarfeltet. <3
KH. M

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.