Surf Camp på Bali med Lapoint

Annonce for Lapoint

Jeg har endnu engang været på Surfcamp med Lapoint, denne gang på Bali. Jeg har haft en rigtig skøn uge, hvor jeg har fået surfet en hel masse.
Ugen er virkelig fløjet afsted – og jeg har nu en uge tilbage i Canggu før at jeg skal et smut til Sri Lanka i et par uger.
Jeg har været alene i Canggu i en måneds tid inden og derfor havde jeg planlagt at skulle en uge på Surfcamp, hvor jeg vidste at det ville være meget nemmere med det sociale. Lapoint er dog helt perfekt hvis du rejser alene, hvilket du kan læse mere om: her. 

Campen her på Bali er virkelig virkelig en lækker camp, som har 2 pools, volleyball bane og fine fællesområder og værelser.
Campen ligger i Canggu, hvilket er en by jeg allerede holder meget af. I byen er der en masse lækre spisesteder bla. The Shady Shack som ligger lige ved siden af. Derudover har byen godt natteliv – og en fin strand, med skønne solnedgange. Canggu er virkelig en rigtig surferby og det gør at stemningen bare er super chili og samtidig er der stadig en masse liv.
Canggu har gode bølger til surf, men der er også rigtig mange mennesker i vandet. Derfor tager man til andre lækre spots når man skal  ud at surfe. Jeg surfede i Sanur og Kedungu beach, mens at level 1 surfede andre steder. Det er virkelig fedt, at de kører en derhen hvor det er bedst at være for ens niveau. Denne uge har der været virkelig store bølger, men det har været godt for mig at blive udfordret og mærke mine grænser. Surf undervisningen har som altid været af højt niveau – og jeg har virkelig udviklet mig.
Jeg er stadig på level 2, men jeg mærker at jeg lærer noget hver eneste gang jeg går i vandet. Min store udfordring i denne uge har været at der på Bali er mange venstre-bølger, hvilket der ikke har været på det spot jeg surfede i Portugal. Selvfølgelig skal jeg lære at kunne surfe til begge sider, så det er jeg glad for at jeg har fået mere styr på, selvom det ikke falder mig helt så naturligt, at have ryggen til bølgen.
Lapoint har jo 3 levels, så uanset om man er begynder eller øvet, så kan man få undervisning på sit niveau – Læs mere: her.  

Udover surf har der også været en masse andre aktiviteter. Jeg har nydt solen ved poolen, været på stranden – og været social med de andre deltagere. Der bliver arrangeret en masse i ugens løb fx. volleyball turnering, musik quiz, spil-aften, beerpong og meget mere. Derudover har man også mulighed for at tage ud og opleve noget mere af Bali, da de blandt andet arrangerer ture til Ubud, Mount batur og snorketur.

Det er virkelig oplagt at kombinere en surf camp med et par uger ekstra på Bali, hvis man har mulighed for det. Der er også mange som mødes på campen og så rejser videre sammen.

Hvis du overvejer at tage på Surf Camp, så vil jeg bare sige: GØR DET! 🙂  – Det er virkelig fedt at være aktiv på sin ferie og lærer noget nyt. Det er super fedt, at der bliver arrangeret så mange aktiviteter, og at man får venner fra hele verdenen!

Kh. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.