Mine yndlings skønhedsprodukter

 

Annonce for Coolshop 

Jeg er typen som både har skønhedsprodukter som jeg køber igen og igen – og har brugt i årevis, og samtidig elsker jeg også at teste nye produkter, for at finde nye favoritter. 
Jeg havde virkelig svært ved at skulle vælge, hvad jeg skulle have med på rejsen da jeg har så mange favoritter. Dette indlæg indeholder nogle af de favoritter jeg har med – men også nogle af dem som jeg savner derhjemme! 🙂
Jeg bruger dagligt mange timer både i sol og saltvand, og det stiller store krav til de produkter jeg bruger.  Jeg gør alt hvad jeg kan for at pleje hud og hår.

Dette indlæg er i samarbejde med coolshop.dk, hvor jeg ofte køber mine favoritter til gode priser, de har nemlig nogle af de laveste priser på markedet. Derudover har de fri fragt og dag-til-dag levering. Hos Coolshop kan du finde stort set alt, men især deres skønhedsafdeling med mange kendte brands er værd at nævne.

Mine favoritter
Elisabeth Arden 8-hour cream: Det er en klassiker, som man skal eje!! – Jeg bruger den til tørre læber, sår og ligende. Jeg synes den på mirakuløs vis hjælper på alt. Et af de produkter, som har været i min toilettaske i aller flest år. Hos coolshop kan man få en gaveæske med både læbepomade, håndcreme og den gode salve. Den er virkelig en perfekt værtindegave.
Jeg er stor fan af Murads renseprodukter. Dem blev jeg introduceret for hos en kostmetolog i Århus hvor jeg fik ansigtsbehandlinger. Jeg bøvler i perioder med uren hud, og jeg synes virkelig Murads produkter kan noget helt særligt der. Jeg bruger både deres exfoliering, rens, serum & dagcreme. Derudover vil jeg virkelig også gerne anbefale deres spot treatment creme, som jeg putter på hvis jeg har en urenhed, fordi den fremmer helingen. Den hjælper også på forstørrede eller tilstoppede porer, samt overskydende talg og blank hud. Så den er virkelig et must, hvis du også får bumser 🙂

Det seneste års tid har jeg brugt en virkelig lækker Micellar water fra Bioderma , som jeg bruger når min renserutine skal være hurtig – og så bruger jeg den til at fjerne makeup med. Jeg bruger den også tit om morgenen fordi den “frisker” lidt op  og fordi almindeligt vand kan virke udtørrende.

Jeg har 3 favorit parfumer, som jeg bruger lidt skiftevis.  Jeg elsker Marc Jacobs Eau So fresh, som dufter sødt og frisk. Min anden favorit er fra Clean. Jeg kan faktisk lide de fleste clean-parfumer men især Rain  og warm cotton er mine favoritter, fordi de begge dufter så frisk og rent.  Jeg har brugt disse parfumer i mange år -og jeg føler bare, at det er nogen som passer rigtig godt til mig. Jeg kan ikke lide hvis parfumer bliver for tunge – og det gør disse bestemt ikke.
Af favorit makeup vil jeg lige tippe jer om denne palette med øjenskygge, som har en masse fine nuancer, smukke neglelakker i nude farver – og min favorit mascara!!

KONKURRENCE
Vind et gavekort på 1000kr til Coolshop.
For at deltage: Find dine tre favoritprodukter på Coolshop og skriv det i kommentarfeltet. Jeg trækker en vinder om 14 dage, så I kan nå at shoppe ind til jul!

Konkurrencen er slut. 

VINDEREN ER: 
Anja Dalsgaard Jensen 
Som har modtaget direkte besked. 

Hvad er dine favoritter fra coolshop.dk ?

KH M.

21 Comments
 1. Helt sikkert HR mascara( ofte leopard)
  Alle murad produkter
  Derudover gadgets og teknik til mandens gaver
  🙌🏻🍀

 2. Rodial vit. C drops
  Rodial Dragons blood velvet cream
  L’oreal telescopic mascara
  Jeg kan godt tænke mig at prøve nogle af de andre produkter fra Rodial

 3. Jeg vil købe Clarins Lip balm perfector, et makeup spejl med lys (har virkelig ringe lys på badeværelset!) og en ny mascara fra HR, den bedste af dem alle 😊

 4. Der er virkelig mange gode ting at vælge imellem, men mine tre favoritte er Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, Clinique High Impact Extreme Volume Mascara og Elizabeth Arden Lib Balm. 🙂

 5. Årh, vil så gerne vinde! ❤️De har de lækreste produkter. Blandt mine favoritter er:

  Murad: Essential C Eye Cream
  Dermalogica: Daily Superfoliant
  Dermalogica: Age Smart Overnight repair serum

 6. Purple Molecule. Legetøj til min søn ( Coolshop har gode priser på legetøj 😄 ). Clinique- High impact mascara.

 7. Der er så meget lækkert, at det er svært at lave en top tre. Fx kunne jeg godt tænke mig at prøve nogle af rodials produkter 🤩 et bud på tre lækre ting kunne være Elizabeth ardens eight hour intensive lip repair balm, Helena Rubinstein – Lash Queen Feline Blacks Mascara og en serum fx Rodial – CBD Sleep Drops, Helena Rubinstein – Prodigy Reversis Eye Serum eller Elizabeth Arden – Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.
  Sikke nogle gode tilbud, der er på den side 👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published.