Juleferie i Danmark

Annonce for  Daniel Wellington 

En uges tid før juleaften fløj jeg hjem til Danmark fra Bali for at holde jul med min familie.  Julen er en tid, hvor det er vigtigt for mig, at være sammen med min familie, så jeg ville ikke kunne bære at sidde på den anden siden af jorden. Julen i år har jeg fejret på Fanø, hvor min fars familie fra sjælland kom på besøg. Vi har ikke fejret jul sammen siden jeg var barn, så det var dejligt at gøre igen. Vi har blandt andet været ude at finde rav på stranden,  gået lange ture, lavet mad over bål og spist en masse god mad.
I år valgte min familie ikke at give julegaver, hvilket vi faktisk har talt om de seneste par år. Det var virkelig dejligt at slippe for alt det julestress med at købe gaver, men jeg synes nu også at det er lidt hyggeligt med gaverne under træet. Jeg var dog så heldig at få et økonomisk tilskud til min Bali rejse fra min familie – og et smukt ur og armbånd fra Daniel Wellington. 

Rabatkode 
Daniel Wellington kører med 20% rabat når du køber 2 produkter eller mere, og derudover får du ekstra 15% rabat med min personlige rabatkode ”DROEM15”
SHOP: HER 

KH. M

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.