Fine plakater – Rabatkode på 30% til Posterstore

Annonce For PosterStore 
Rabatkode: maya30 giver 30% på rabat på deres fine plakater. 

(Gælder ikke på Selection plakaterne).

Min mor har fødselsdag den 4. januar, hvilket vi fejrede med familien. Det er altid lidt svært at finde på en gave når det er lige efter jul, men i år havde jeg tænkt at det skulle være noget til hendes lejlighed og derfor faldt valget på plakater til væggene.
Selvom jeg måske godt bare kunne have valgt nogle plakater, som ville passe ind, så ville jeg gerne involvere min mor i processen. Derfor sad vi en dag før jul, og bestilte dem hun godt kunne tænke sig.  Hun bor i en 3 vær lejlighed, hvor der er 2 stuer. Vi bestilte derfor et par stykker til spisestuen og til stuen.  Jeg synes, at vi har bestilt nogle rigtig flotte plakater, som passer rigtig godt til min mors hjem. Vi brugte en eftermiddag forleden på at finde ud af hvordan plakaterne skal hænge, og så kommer min bror og sætter dem op en dag.

Plakater & Inspiration 
Vi bestilte plakaterne på Posterstore, som har et stort udvalg af plakater. Derudover er det også en inspirerende platform, hvor vi fandt en masse inspiration til, hvordan vi skulle sætte plakaterne sammen, men også generelt hvordan man kunne indrette. Vi valgte flest plakater med natur som motiver, men også nogle som havde et mere kunstnerisk udtryk. Det er virkelig fedt, at man kan få kunst i en pris der er til at betale.

Fokus på bæredygtighed
Noget af det som min mor var begejstret for på denne side er at Posterstore har fokus på bæredygtighed. Plakaterne er lavet af papir fra Sveriges svanemærkede papirfabrik. Derudover trykker de deres plakater lokalt i stockholm. De har fokus på unødig miljøpåvirkning.

POSTERSTORE RABATKODE
Rabatkode:  Maya30 

Giver 30% på posters (ikke selected)

KH. M

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.