Rejseguide Bali: Bingin, Ubud & Lovina (Rejselyst.dk)

Annonce for Rejselyst.dk 
(Sandat Glamping) 

Jeg har den seneste uge været på en rundtur på Bali arrangeret af Rejselyst.dk, hvilket har været helt fantastisk!! Jeg havde mine to veninder Cecilie og Nynne, som jeg faktisk har mødt her på Bali. Jeg mødte de to piger via instagram og siden har vi været sammen nærmest hver dag. Vi har dog lige haft ca. 1.5 måned fra hinanden, da Nynne og jeg har været i Danmark & Sri Lanka og Cecilie har været i Thailand. Derfor var det også helt perfekt at vi skulle på en lille get-away her på Bali for at fejre at vi var sammen igen.

Rejselyst.dk  er et dansk rejseselskab, som drives af kæresteparret Matti Saastamoinen Binderup og Tina Andrea Frydenlund Nielsen. De har sammen besøgt mere end 46 lande, og som noget særligt også besøgt alle de hoteller, som de udbyder. Det betyder, at de har personlige tips og kendskab til de forskellige destinationer, men også at samarbejdspartnere og hoteller er udvalgt med omhu. Som de selv beskriver: “Vores fokus er især på hoteller, der er mere end bare et overnatningssted. Ja, faktisk vil vi gerne være med til at præge branchen i en retning, hvor ansvarlig turisme er noget, der tænkes over og tages stilling til.”
Rejselyst.dk har rejser til følgende destinationer: Indien, Indonesien, Laos, Maldiverne, Marokko, Oman, Seychellerne, Sri Lanka, Thailand, og Tyrkiet. De har forskellige sammensatte rejser, men hjælper også dig med at skabe præcis din drømmerejse.

Vi fik Matti til at hjælpe os med at arrangere en skøn tur her på Bali. Vi havde en uge til rådighed og derfor faldt valget på 3 destinationer: Bingin, Ubud & Lovina. Normalt vil man forhåbentligt have 10-14 dage eller mere til rådighed, og jeg vil derfor anbefale at man har mindst 3-4nætter hvert sted og måske 1 stop mere. Rejselyst.dk hjælper dig også med arrangere transport mellem de forskellige steder.

REJSETILBUD
12 nætter på Bali inkl fly på disse 3 hoteller.
Læs mere: her. 

BINGIN // The Elementum

Uluwatu/Bingin er et af mine yndlings områder her på Bali. Det er ikke så turistet som andre steder, og i min optik ligger øens smukkeste strande dernede. Jeg brugte 3 uger I Uluwatu før jul og det er et sted jeg i høj grad vil anbefale. Jeg tror virkelig, at Uluwatu bliver et område som virkelig stiger i popularitet, og man kan allerede nu se hvordan der skyder flere hoteller op i området.
Da vi checkede in på The Elementum blev vi mødt af det sødeste personale, som tog imod os. Vi fik serveret en valgfri velkomstdrink ved ankomsten – og så var vi ellers i feriestemning.
Hotellet er virkelig flot og moderne. Det har kun 8 værelser, hvilket gør at servicen er på et virkelig højt niveau. Der er en fin restaurant på hotellet, hvor vi spiste virkelig lækker morgenmad med skøn udsigt over poolen og landskabet. Værelserne er store og flotte – og det er det mest crispy sengetøj jeg har sovet i ! 🙂 .. Jeg var helt vild med deres store outdoor bathroom, så flot!!
På hotellet kan man låne scootere, hvilket gør det nemt at komme rundt og hvis man ikke vil dét, så kan hotellet hjælpe med at arrangere transport.
Vi brugte dagene dernede på at slappe af, vi tog blandt andet en tur til Padang Padang beach. At se solnedgange i dette område er et MUST, det er her jeg har set mit livs flotteste solnedgange. Jeg foretrækker, at gøre det ved Single Fin eller i de små Warungs der ligger under på klippesiden. Der er også et sted der hedder Uluwatu Sunset Point. Der er utroligt mange sunde og lækre caféer i området.


ANBEFALINGER TIL OMRÅDET – BINGIN /ULUWATU 
– Surfing: For øvede Uluwatu Beach, for nybegyndere padang padang eller dreamland.
– Strande: Bingin beach, Thomas Beach, Padang padang, Uluwatu Beach, Dreamland, Pandawa.
-Solnedgang på Single Fin eller på de små Warungs med udsigt til Uluwatu Beach
– Uluwatu Temple
-Spisesteder: District 6, The place with No Name, NAU
– Træningscenter: Bali training center ligger virkelig tæt på.

UBUD// SANDAT GLAMPING

Udenfor Ubud’s pulserende byliv blandt rismarker ligger Sandat Glamping skønt placeret. Stedet ligger ca. 3 km fra centrum og ligger i et meget roligt område.
Som navnet antyder så er der talte om Glamping, altså luksus camping. Vi boede i et luksustelt, som altså både havde senge at sove i, aircon og badeværelse. Det var en følelse af at være utrolig tæt på naturen, men uden at gå på kompromis med komforten. Vi havde vores eget luksustelt med privat pool.
Hvis man ønsker privatliv, så er dette virkelig stedet. Jeg har aldrig boet et sted, som var så privat. Palmetræer og buske sørger for at ingen kan kigge ind, og personalet kommer aldrig uanmeldt. De ringer på en klokke bag buskene, og kommer først ned, når man har sagt “yes”. Der er ikke telefoner så hvis man ønsker at bestille noget, så kan man selv ringe på en klokke og så kommer personalet. Personalet var ekstremt venlige – og de kom fluks hvad end man havde brug for.
Dagene gik med at slappe af ved vores skønne pool. Om aftenen rykkede vi solsengene sammen udenfor og så lå vi ellers i skær fra stearinlys og snakkede og en aften så vi også en film derude, SÅ HYGGELIGT!!
Vi var faktisk ikke så meget udenfor hotellet, da det bare var så dejligt at være der. Det er virkelig det perfekte sted til en honeymoon eller romantisk getaway, men det var også virkelig hyggeligt med mine veninder. Hotellet har en virkelig hyggelig restaurant med virkelig god mad. Hotellet har gratis shuttlebus til Ubud Centrum, som ligger ca. 3 km væk, hvor man kan lave en hel masse forskellige ting. Jeg synes især at Ubud har virkelig god shopping. Vi havde alle 3 været i Ubud før, så denne gang ville vi bare slappe af på hotellet, men man skal altså helt klart ud og se mange af de skønne naturoplevelser i området.

ANBEFALINGER TIL OMRÅDET:
– Hidden Canyon
– Monkey Forrest
– Rismarkerne i Tegallalang (kom tidligt morgen)
– Mount Batur og se solopgang
– Tegenungan Waterfall (kom tidligt morgen!)
– Kanto Lampo Waterfall
– Tibumana Waterfall
– En Hike til de lokale rismarker
– Flere tips til Ubud: Her.

LOVINA // THE DAMAI

Lovina ligger i det nordligste af Bali, og er ikke et sted jeg forinden havde besøgt. Den nordlige del af Bali er generelt mindre turistet, og byder især på skønne naturoplevelser. Vi boede på The Damai, som er et danskejet hotel med 14 værelser. Dette hotel er virkelig helt ekstraordinært lækkert og har en fantastisk beliggenhed i bjergene med en skøn udsigt. Vores værelse lå meget privat og var gemt bag palmer og træer, så man ikke kunne se ind udefra. Der var 2 solstole, hvor man kunne ligge, eller man kunne gå op til den skønne pool. De har også værelser som har deres egen pool, hvilket er smart hvis man har børn eller ønsker mere privatliv.
Vores værelse var ekstremt lækkert, det var stort og der var en dejlig stor seng. Jeg sagde den første morgen da jeg vågnede, at jeg simpelthen ikke tror jeg nogensinde havde sovet så godt på et hotel. De havde et ekstremt lækkert udendørsbadeværelse med et lækkert badekar, som jeg benyttede mere end én gang, så afslappende. Hotellet har desuden også deres egen spa.
Der er en virkelig lækker restaurant på hotellet, hvor vi spiste morgenmad med skøn udsigt. Det er en virkelig lækker morgenmad, hvor der virkelig ikke mangler noget. Om aftenen bliver der sat borde op, så man kan spise nede ved poolen og nyde den gode udsigt over landskabet. Dagene gik primært på hotellet, hvor vi slappede af ved poolen, eller lå i skyggen og læste gode bøger. Der var virkelig god service på dette hotel, og jeg synes de gjorde rigtig mange små ekstra ting. Jeg satte pris på at der fx. blev serveret koldt isvand når man lå ude ved poolen, og at de altid sørgede for at ens værelse var rent og pænt. Jeg vil helt klart gerne tilbage til Lovina og opleve mere af Bali’s nordkyst.

ANBEFALINGER TIL OMRÅDET -LOVINA
-Bådtur til solopgang for at se delfiner
-Sekumpul Waterfall
-Lovina Beach
-Tamblingan-søen

REJSETILBUD FRA REJSELYST.DK 
Fly fra København til Bali tur/retur
5 nætter på The Elementum i Deluxe Room inkl. morgenmad
3 nætter på Sandat Glamping Ubud i One Bedroom Suite inkl. morgenmad
4 nætter på The Damai i Garden Villa inkl. morgenmad
Al transfer mellem hotellerne med privat bil
Lufthavnstransfer ved ankomst og afrejse
Fra 18.450 Dkk pr. person ved 2 personer der rejser sammen.
Læs mere: her. 

Skriv endelig en kommentar, hvis du har nogle tips til Bali. 
KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.