Sanzi Beauty: Vippeserum og skønne renseprodukter

Annonce For Sanzi beauty 
Rabatkode:  Mayadroem1 Giver 15% på alle produkter.

Jeg har siden oktober måned testet Sanzi Beauty’s vippeserum og renseprodukter. Jeg havde inden da hørt meget om deres produkter, så derfor er jeg utroligt glad for dette samarbejde. Jeg startede med, at bruge deres produkter i oktober måned, og jeg er virkelig begejstret – især for deres vippe serum.

VIPPESERUM

Sanzi Vippeserum giver stærkere, længere og fyldigere vipper.  Jeg kan tydeligt se forskel på mine vipper, og jeg har også fået mange komplimenter på mine vipper på det seneste. Jeg har før brugt vippeserum, men denne er klart en af de bedste jeg har prøvet.
Hvis man ikke oplever at ens vipper ændre sig, så har Sanzi Beauty resultatgaranti, hvilket skiller sig ud fra andre mærker. Derudover så er denne vippeserum meget nem at anvende, fordi den har en meget tynd pensel. Der er andre mærker som har en meget tyk pensel, som gør at der går meget serum til spilde. Derudover er der andre mærker som svier ved påføring, og det gør denne heller ikke på mig.
Sanzi vippeserum indeholder ikke olie, og kan derfor bruges sammen med vippe-exstensions. Jeg bruger ikke Extensions, da jeg synes mine vipper er lange nok uden. Jeg bruger vippeserum indtil jeg har fået det resultat jeg ønsker, derefter går jeg over til hveranden dag, så den holder lidt længere. Hvis man ønsker et hurtigt resultat så er det også min erfaring, at jo mindre mascara man bruger desto bedre. Jeg tror ikke at det skyldes mascara i sig selv, men at man nemt taber vipper når man fjerner mascara. Hertil vil jeg også gerne tilføje, at det altså godt kan betale sig at være ekstra forsigtig når man fjerner mascara. Jeg ser at mange af mine vipper er utroligt voldsomme og gnider rundt i øjnene. Jeg påføre makeup fjerner med vatrondeller, men i stedet for at gnide løs med det samme, så venter jeg et par få minutter så produktet kan få lov at sidde og arbejde lidt. Jeg plejer at børste mine tænder imens. Derudover vi jeg også gerne nævne, at vandfast mascara generelt er meget sværere at få af, så selvom det er praktisk, så bør man i min optik ikke bruge det dagligt. Der er også stor forskel på makeup fjerner, så køb en i lidt bedre kvalitet. Hvis du bruger disse tips og samtidig vippeserum dagligt, så tror jeg at du kan se frem til flotte vipper indenfor de næste par uger. Og hvis ikke… Så vil jeg igen nævne at dette mærke har resultatgaranti.
Rabatkode: Mayadroem1 Giver 15% på alle produkter.


RENSEPRODUKTER 

Siden oktober har jeg ligeledes testet Sanzi’s beauty produkter. Jeg har brugt deres Anti-Age serie som består af 3 produkter. For at en renserutine skal fungerer for mig, så skal den ikke indeholde for mange step, men 3 trin er helt perfekt.
Jeg bruger deres Soft Cleansing Foam morgen og aften. Det er en mild renseskum som fjerner fedt og snavs fra huden, som derved mindsker risikoen for at få tilstoppede porer. Derudover virker de andre produkter bedre, fordi de bedre kan absorberes af huden, hvis man først har renset med denne. Jeg elsker at bruge renseskum – og føler at det er en meget blid måde at rense ansigtet på. Derefter bruger jeg deres Anti-Aging Lifting Serum, som trænger dybt ind i huden og giver fugt og pleje. Produktet indeholder Vitamin C og kollagen som mindsker aldringens tegn, og den slags er jeg jo nødt til at tænke på, når jeg snart nærmer mig 30 🙂 .. Faktisk læste jeg et sted at det allerede er i midten af tyverne at man skal begynde at tænke på at anvende Anti-age produkter for at forebygge. Denne serum har en god tynd konsistens og den trænger hurtigt ind i huden. Til sidst bruger jeg så deres Anti-Aging Face Cream – også morgen og aften.  Denne creme er også specifik til at give masser af fugt – og bekæmpe de små linjer og rynker. Især i min pande kan jeg se, hvordan jeg har nogle tynde linjer, og dem synes jeg er blevet lidt bedre imens jeg har brugt produktet. Jeg oplever også at min makeup ligger bedre, når jeg har brugt masser af fugt først.
Fælles for hele serien  er at de er rige på antioxidanter, ikke er tilsat parfume, kan bruges til alle hudtyper, fri for parabener og er 100% veganske!

Rabatkode: Mayadroem1 Giver 15% på alle produkter.

 

KH Maya.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.