JEG STARTER PÅ EN NY UDDANNELSE!

Annonce.
Vælds Coaching udannelse 

Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele dette med jer!! I denne uge starter jeg på en Coach Uddannelse. At blive coach er noget som jeg har drømt om i mange år – og 2020 bliver endelig året, hvor den drøm bliver til virkelighed. Jeg er virkelig gået ind i året med en tro på, at dette år bliver helt fantastisk og udviklende.

Jeg starter i denne uge på første modul på VÆLDS COACHING UDDANNELSE. Jeg glæder mig meget til at lære coachingens redskaber og modeller, samt hvordan jeg kan styrke mine kommunikative evner generelt. Uddannelsen består af 6 moduler i alt, som indebærer: Fundamental Coaching, Neuro Coaching, Conversertional Coaching, Coach Excellense, Creativity & Innovation – og herefter kommer certificeringen.
Læs mere om Coaching modulerne: her. 

Jeg tager uddannelsen online, men hvor jeg stadig følger undervisningen. Det betyder, at jeg i klasserummet vil være at finde på en Ipad – næsten som at være der selv. Jeg synes, at dette er en god måde at gøre det på, fordi undervisning altid vil være mere dynamisk end hvis jeg bare så et online kursus. På uddannelsen er der en masse gruppearbejde, hvor jeg også kan være med på samme måde som de andre deltagere. Fordelen er også, at jeg øver mig i at have coaching over web, så jeg kan tilbyde coaching sessions uanset, hvor i verdenen jeg befinder mig. Det er en god læring at coaching, møder, konsulentarbejde etc. ikke behøver at foregå, hvor man fysisk er samme sted. Derudover er det en kæmpe fordel  for mig, at jeg kan tage en dansk uddanelse, selvom jeg på nuværende tidspunkt opholder mig på Bali.

Jeg glæder mig ekstremt meget til at kunne tilbyde coaching og hjælpe mennesker uanset hvor de er- og hvor de gerne vil hen i deres liv.
Jeg tilbyder i forvejen online kost- og træningsvejledning – og her bliver coaching et utrolig godt redskab til at kunne hjælpe mennesker endnu bedre til at ændre deres livsstil. Med coachingen får jeg flere redskaber til bedre gå ind i, hvordan man kan ændre vaner og adfærd.

At tage denne coach uddannelse er jeg helt sikker på også kan udvikle mig personligt. Der er stor fokus på selvledelse og selvindsigt – og under studiet modtager man også selv coaching. At blive en god coach kræver at man kender sig selv.

Du kan læse meget mere om Vælds Coachuddannelsen: her. 

Jeg er super spændt på denne uddannelse – og jeg glæder mig til at tage jer med på rejsen!! 

KH M.

4 Comments
 1. Hej Maya!

  Min drøm er også at blive uddannet coach engang, så det lyder super fedt for dig! Når jeg har søgt på coaching og de uddannelser man kan tage for at blive coach, er der mange forskellige. Hvad har gjort at du har valgt denne uddannelse, og hvordan skelner den sig fra andre?
  Glæder mig til at høre mere om det! 🙂

  1. Hej Stine,
   hvor spændende!!
   Ja, der er ekstremt mange forskellige coach uddannelser, og jeg synes også at det var et svært valg.

   Jeg har taget modul 1 nu på Vælds Coaching uddanelse og kan indtil nu sige at jeg er meget tilfreds! 🙂 🙂
   Louise Og jan er utroligt dygtige til at undervise – og meget behagelige mennesker.

   Det jeg lagde vægt på var at jeg kunne tage uddannelsen online – fordi jeg sidder på Bali. Men at jeg stadig har mulighed for at deltage i undervisningen hvis jeg kommer hjem. Det er ekstremt smart at det ikke bare er “online” – men at jeg ser undervisningen LIVE via. zoom, så undervisningen stadig er dynamisk og jeg kan deltage i gruppearbejde, dialoger – og stille spørgsmål! 🙂 .. Mega smart… Vi er 2 i klassen på Zoom. Det fungerer upåklageligt.

   Hos Louise er der små hold – max 12 stk. Der er andre coach uddannelser som har op til 60 i en klasse, hvor de så benytter sig af assistenter i undervisningen.

   NPCS står for NeuroPsykolgisk CoachingSystem. Neuropsykologi er videnskaben om hvordan strukturer og processer i hjernen regulerer adfærd og tænkning. Uddannelsen adskiller sig fra andre coachuddannelser ved at have et højt evidensinformeret niveau samtidig med at prioritere den praktiske anvendelse af coaching og kommunikation:)
   Man får en NPCS certificering – hvilket der også er andre uddannelser som ikke giver. 🙂

   Hvis du vil høre mere om Vælds Coaching, så kan jeg anbefale dig, at tage en snak med Louise:)
   KH Maya

 2. Kære Maya.
  Tak for en godt blog-indlæg.

  Nu er vi jo kommet igang og jeg glæder mig til at følge din udvikling til excellent coach. Dejligt at have dig med på holdet.

  Kh
  L

Leave a Reply

Your email address will not be published.