Måltidsknappen: Klik mine opskrifter hjem til din hoveddør

Annonce for REMA 1000 / Måltidsknappen.dk

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele denne nyhed med jer. De seneste par måneder har et hold teknikere arbejdet intensivt på at skabe en ny funktion her på min blog. Den nye funktion hedder ”Måltidsknappen” og med den kan du klikke din favorit opskrifter i kurven og få varerne leveret hjemme hos dig i samarbejde med REMA 1000 med VIGO.

Sådan fungerer Måltidsknappen
Med den nye købsfunktion Måltidsknappen, kan du lægge dine favoritopskrifter i kurven. Måltidsknappen er et samarbejde med REMA 1000.
Her på min blog finder du mere end 200 opskrifter: her. Som er inddelt i følgende kategorier: Morgenmad, frokost, aftensmad, søde sager, glutenfri og vegetariske opskrifter.

Du kan fx nemt bruge denne funktion til at planlægge alle måltiderne til ugen.
Det er naturligvis muligt at fravælge nogle af madvarerne, hvis de allerede står hjemme hos dig – og du kan selvfølgelig også tilføje ekstra varer fra REMA 1000, hvis der er andet i står og mangler.

Læs mere om Måltidsknappen: her.
LEVERING / REMA 1000 med VIGO:
Leveringe af dine varer foregår af REMA 1000 med VIGO, som er et deleøkonomisk indkøbs- og udbringningsselskab, som REMA 1000 står bag. REMA 1000 med VIGO består af et fællesskab af mennesker, som hjælper hinanden i hverdagen. Det betyder, at når de alligevel skal ned og handle, så tager de lige en bærepose med til en som har bestilt.  Det er altså en bæredygtig tilgang, hvor man hjælper mennesker i sit lokalområde. Med dette koncept kan du altså få REMA 1000 varer leveret til døren, der er intet minimumskøb, levering inden for få timer og landsdækkende levering.

Måske det faktisk også kunne være noget for dig, at blive en del af REMA 1ooo med VIGO, og derved hjælpe folk i dit nærområde, møde nye mennesker, få god motion og tjene lidt ekstra lommepenge. Det foregår meget nemt via deres APP, så du kan tage en tur lige når det passer dig! 🙂
Læs mere om REMA 1000 med VIGO: her.

PRØV MÅLTIDSKNAPPEN NU – DIN FØRSTE LEVERING ER GRATIS

Jeg glæder mig meget til at høre, hvad I synes om den nye funktion.

KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.