Om at savne en at dele det hele med

Annonce for Dating.dk 

Selvom at jeg lige nu bor på Bali og virkelig nyder at have min frihed til at gøre præcis som jeg vil, så er der også mange ting, som jeg savner ved at have en kæreste. Jeg har været single i mere end 3 år og jeg kan mærke at der er noget i mig, som længtes efter at opleve kærligheden.
I samarbejde med Dating.dk har jeg valgt at sætte fokus på, at der findes en til os alle – og at der er så meget som er sjovere når man er 2. Hvis du er træt af den useriøse tilgang mange har når de dater, hvor man blot swiper videre til den næste, så kan det være at du skal give Dating.dk et skud, hvis du ønsker at finde en seriøs partner. 

Der er mange ting, som er sjovere når man er to. Jeg ville elske hvis jeg havde en som jeg kunne opleve hele verdenen sammen med. Oplevelser er bare endnu bedre når man deler det med nogen. Jeg ville virkelig gerne have en som jeg kunne surfe, træne og nyde hverdagen sammen med. Jeg savner at have en som altid har min ryg og en bedsteven som man kunne lave alt sammen. Her på Bali ville det være så sjovt at tage på en masse ture på scooteren; ud og se vandfald, finde nye surfspots og udforske øen.  Jeg savner også de helt almindelige hverdagsting; At vågne op sammen med en, tage ud og spise og nyde solnedgangen.

Livet på Bali er i forvejen FANTASTISK, men det kan jo altid blive endnu bedre.
Lige nu er jeg hundrede procent egoistisk og gør som jeg har lyst til, men jeg savner også, at have en anden som jeg skal inkludere i mine planer. Jeg har brug for en person som er mere stabil – og som kan give mig den tryghed, som jeg har brug for. Jeg har brug for en mand, som også elsker at rejse og tage på eventyr – og som giver mig plads til at gøre de ting jeg elsker. Jeg har brug for en, hvor vi involverer os i hinandens liv men fortsat lever hvert vores liv også og ikke bliver til én person. En mand der kan give mig trygheden og friheden – på samme tid.
Jeg tror ikke at det nødvendigvis har gjort det nemmere for mig at finde en kæreste når jeg er rejst om på den anden side af jorden, men jeg tror godt at det kan lade sig gøre. Det kan også være at kærligheden venter på mig i Danmark, hvem ved.

Jeg hørte engang en sætning: ”kærligheden kommer når man er klar til at elske”. Jeg tror på, at vi først skal lære at elske os selv, før vi kan elske andre. Man kan nemt tænke ”når jeg bare finder en kæreste så bliver jeg lykkelig” – men jeg tror det er så vigtigt at man selv er lykkelig – og at man elsker sig selv. Jeg arbejder derfor på at skabe de bedste betingelser for at jeg er glad og lykkelig – og lige nu er det altså på Bali. Her kan jeg gøre alle de ting som gør mig aller gladest – og til den aller bedste udgave af mig selv. Jeg tror derfor at det bliver nemmere at finde kærligheden, når jeg hviler mere i mig selv.

Jeg har tidligere skrevet flere indlæg om dating. Jeg har blandt andet delt tanker omkring, at jeg synes at vi skal være mere ærlige når vi dater. Jeg har virkelig savnet at folk har en mere seriøs indgangsvinkel til dating. Det er helt fair, at nogle bare hurtigt “swiper” videre, men i hvert fald kunne vi godt være mere ærlige om vores intentioner. Jeg har de sidste par år datet med det formål at finde en kæreste – og det har jeg ikke lagt skjul på. Jeg prøver ikke at forcere kærligheden, men jeg er bevidst om at jeg ikke vil spilde min tid på noget, som jeg ikke ser potentiale i. Jeg melder altid fuldstændig klart ud, hvor jeg står – og jeg ville ønske at andre var bedre til at gøre det samme.
Selvom mange siger ”Kærligheden kommer når du mindst venter dét”, så tror jeg stadig at man må gøre noget aktivt, for det er sjældent at kærligheden bare banker på døren. I Danmark mødte jeg ikke så mange nye mennesker i min hverdag – og jeg gik ikke så meget i byen og ligende. Derfor brugte jeg online-dating medier for at danne nye relationer. Det er netop dét som de kan: Skabe kontakt – og gøre afstanden mellem os mindre.
Jeg tror på at man godt kan finde kærligheden på dating medier. Jeg kender i hvert fald rigtig mange som har mødt hinanden der. Jeg har også selv mødt virkelig sjove, søde og fantastiske mænd på den måde, men den store kærlighed har ladet vente på sig. De forskellige apps har jo virkelig den fordel at man kan sidde i sin sofa og så møde nye mennesker.
Jeg tror helt klart at der er nogen medier som er mere seriøse end andre. Jeg mærkede i hvert fald at jeg meget hurtigt blev træt af at sidde og swipe i jagten på kærligheden.
Et stykke tid inden jeg rejste afsted stiftede jeg bekendtskab med Dating.dk, som i min optik er et meget mere seriøst medie. Det fremkom mig tydeligt, at det var mere var for folk der havde taget en beslutning om, at de datede for at finde kærligheden og ikke blot en til ”netflix & chill”.

Vil du også finde kærligheden?
Opret en profil på Dating.dk i dag. Jeg har fået muligheden for at give jer 1 mdr. for 49dkk – og derefter 179 Dkk. Sign up: her. 
Held & Lykke. <3

Del meget gerne din historie i kommentarfeltet, hvis du har fundet kærligheden gennem online-dating. 🙂 
KH. M

2 Comments
 1. For 11 år siden (i næste uge faktisk), mødte jeg min mand på Dating.dk. En aften hvor jeg mindst ventede det – skulle til at lukke min profil ned – nu gad jeg ik det pjat mere.. og så skrev han.
  Og ja – så sidder vi her med hus og børn 11 år senere. Når jeg fortæller yngre kolleger om net-dating og Dating.dk,. bliver de helt forvirrede at se på – tænk at man kan mødes på denne – efterhånden – ‘gammeldags’ måde 🙂

  1. Hej Elisabeth,
   Sikke en dejlig historie! <3 ja kærligheden kommer jo nok når man mindst venter det! 🙂
   Dejligt at du mødte din mand! 🙂
   Jeg kende mange som har mødt hinanden på Dating.dk 🙂
   KH M.

Leave a Reply

Your email address will not be published.