10 ting, jeg elsker mest ved at bo på Bali

Jeg elsker at være her på Bali – og jeg er ikke på vej videre endnu. Det føles lidt som om at jeg bor her nu- og at det er “hjem”, på en eller andet måde.  Jeg har derfor lavet en lille liste med hvad jeg elsker mest ved Bali. Jeg kunne nok liste 50 ting op med hvor meget jeg elsker at være her.

LÆS OGSÅ: 10 TING, JEG SAVNER MEST VED DANMARK 

10 ting, jeg elsker ved at bo på Bali 
1. Solnedgange: De smukkeste solnedgange i mit liv. Men mest af alt at det virkelig er noget der samler folk ved havet. Nogle surfer, andre får en øl eller slentre i vandkanten. En virkelig hyggelig afslutning på dagen.
2. Vejret. Jeg elsker sol og varme – og det er helt klart en af de ting som gør, at jeg elsker aller mest at være her. Det har kæmpe betydning for mit humør at der er mange flere solskinstimer. Jeg elsker at jeg kan ligge ved poolen eller tage til stranden på en helt almindelig dag.
3. Spontaniteten: Det er som om at Bali får min aller mest spontane side frem. Jeg planlægger sjældent, og derfor sker mange ting spontant.
4. MADEN: Der er så meget lækkert mad her på Bali. Jeg elsker både den lokale mad, men også alle de lækre sunde caféer med smoothiebowls etc. MUMS. Og at det så er mega billigt er jo bare et kæmpe plus!
5. At jeg ikke selv skal lave mad – Lidt i forlængelse af ovenstående, men da prisen på mad er så billig, så kan det ikke betale sig at lave mad selv! 🙂 ..
6. SURF: Jeg kan surfe når jeg vil – og på Bali er der en masse lækre surfspots – og privat-undervisning er til at betale for. Og ja, så er vandet jo dejligt varmt, så jeg kan surfe i Bikini.
7. Inspirerende mennesker. Jeg har virkelig mødt mange interessante mennesker, som jeg har meget til fælles med. Der er rigtig mange som arbejder digitalt her, og det er et fedt miljø at arbejde i!Der er mange expats her – og generelt folk som er her i længere tid.
8. Ferie-vibe: Ja, det er selvfølgelig skønt at være et sted, hvor folk holder ferie. Det giver på en eller anden måde bare en god energi. Det betyder også at der generelt sker meget her – og man kan gå ud og få drinks hver dag hvis man vil.
9. OPLEVELSER: JA. Selvfølgelig. Fantastiske oplevelser som jeg aldrig ville kunne få i Danmark. Jeg kan tage ud og se fine strande, vandfald og små lokale byer og rismarker. Der er så meget at opleve på Bali – og omkringliggende øer. Det er fedt at man kan tage på weekendture og ligende. Derudover nyder jeg også. at når jeg får besøg så er der mulighed for at opleve helt nye ting sammen.
10. Den bedste udgave af mig selv. Med sol, saltvand, surf og træning – så bliver jeg bare den bedste udgave af mig selv. Der er minimalt med stress og jeg har meget mere energi her end jeg har i Danmark.

KH. M

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.