Bali Guide: De bedste smoothiebowls

Hvis du tænker på maden på BALI, så er smoothiebowls nok noget af det første du tænker på, ikke sandt? … Men hvor får man de bedste smoothiebowls når det er noget du kan få på hvert gadehjørne? .. Jeg har her lavet en guide til dig med mine favoritsteder – de fleste er lokaliseret omkring Canggu.
Læs også: DE BEDSTE SUNDESPISER CANGGU 
_________________________________________

BALI GUIDE: DE BEDSTE SMOOTHIEBOWLS
GIVE CAFE (Canggu)
De lækreste smoothiebowl serveret i en kokosnød, hvor du altså også kan spise den friske kokos.  Mums. Det er samme ejer som KYND Community som ligger i Seminyak, som også er anbefalelsesværdigt. Som en bonus støtter de forskellige velgørenhedsaktiviteter. 

THE SHADY SHACK  (Canggu)
Det er nok her du får aller mest frugt på toppen af din smoothiebowl. De har mange at vælge mellem- og stedet er klart et besøg værd!!

THE MOCCA (Canggu)
I min optik er det her du får de største smoothiebowls – og jeg har haft svært ved at spise det hele når jeg har været der. 

BETELNUT CAFE  (Canggu)
Deres dragonfruit smoothiebowls er en af mine favoritter. Jeg synes virkeligt at den har meget smag i forhold til nogle andre steder. Så lækker og frisk. 

BALI BOWLS (Berewa)
Det smarte ved Bali Bowls er at her kan man selv sammensætte sin smoothies bowl (eller salat). Det gøres praktisk ved et afkrydsningskema. Det undre mig at der ikke er flere som har denne mulighed. Jeg valgte banan, dragonfruit, granola, jordbær og banan. 

THE SLOTH  (Canggu) 
Dette sted er 100% plantebaseret. Det er klart en af de bedste smoothiebowls jeg har fået. Den ser meget mindre ud end mange andre steder, men den mætter virkelig godt. Jeg vil især anbefale den med peanutbutter, muuuums!!!!  Virkelig meget topping på. En sindssygt hyggeligt cafe at sidde på. 

DUATIGA (berewa)
Et af de sted som har flest forskellige smoothiebowls. Super lækre – og en god pris. 

NAU TAPIOCA (Uluwatu)
Denne cafe har både Acai Bowls og en Pink version med Dragon fruit. Deres ejer er fra Brassilien – og det er her Acai bæret skulle kommet fra. Super lækre smoothiebowls, som er meget tykke. Du kan bestille ekstra topping, i min optik er acai Så lækkert med chokolade til;)

LÆS OGSÅ: ALLE MINE REJSEGUIDES
KH MAYA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.