Det er okay ikke at vide, indtil man ved..

(link til kjole / reklamelink)

Jeg har nu været i Danmark i snart 2 uger og dermed er jeg også snart på den anden side af min karantæne. Jeg har derfor haft masser af tid til at tænke og undersøge forskellige ting. Jeg ville utroligt gerne kunne lave en plan og gerne hurtigst muligt!
Jeg er typen, der altid har en plan og altid ved hvad jeg skal. Lige nu er jeg dog i en anden situation for jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal stille op – og det prøver jeg at acceptere.
Der er mange tanker lige nu: Hvor og hvordan skal jeg bo? Hvad skal mit arbejde bestå i? Og hvordan tjener jeg nok penge til at kunne rejse og generelt til at kunne realisere mine drømme?.. Jeg har kastet alle boldene op i luften og håber, at jeg griber bare nogle af dem igen…

Jeg synes, at det er svært at være i, at jeg ikke ved hvor jeg er om nogle måneder. Jeg kan dog mærke, at jeg for hver dag der går lander en lille smule mere i det. I virkeligheden tror jeg, at det er meget sundt rent faktisk bare at lade tiden arbejde lidt og så mærke efter, hvad man har lyst til. Selvom det er helt naturstridigt i forhold til min personlighedstype, så tror jeg, at det er meget godt. Jeg tror ikke, at jeg sætter livet på pause, men jeg skruer måske tempoet en lille smule ned, så der er plads til at mærke efter..

Jeg prøver virkelig at acceptere uvisheden om fremtiden og det går bedre nogle dage end andre. Når jeg ikke har en plan, så kan jeg indimellem føle, at jeg ikke flytter mig. Jeg ved dog også, at jeg for hver dag der går bevæger jeg mig stadig i en retning, og det er i virkeligheden dét som det handler om… At jeg for hver dag der går bliver klarere på, hvor jeg skal hen.

Lige nu ved jeg altså ikke om jeg skal ud at rejse igen til efteråret eller om jeg igen skal etablere mig et liv i Danmark. I virkeligheden vil jeg nok bare gerne begge dele – og det er nok det jeg prøver at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre i praksis.

Jeg vil ikke tage nogen forhastede beslutninger og jeg er sikker på at det i løbet af nogle måneder er indlysende, hvad jeg skal gøre.  Lige nu skifter jeg mening fra dag til dag… Men det giver mig alligevel en ro at vide, at jeg ikke behøver at tage nogle beslutninger nu. I virkligheden tror jeg ikke denne corona-tid er et særlig godt tidspunkt at træffe store beslutninger. Jeg prøver altså nu at acceptere at det er helt okay at jeg ikke ved – indtil jeg ved…

KH. Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.