Bodylab lancerer ny vegansk linje

Annonce for Bodylab

Bodylab lancerer i dag en vegansk linje med en række plantebaserede produkter. Jeg er sindssygt stolt af at have indgået et samarbejde med Bodylab på netop denne kampagne. Der er i dag lanceret 3 lækre proteinbarer, proteinpulver med 2 smagsvarianter, knækbrød og omega 3. Alle produkterne er i god kvalitet – og der er ikke gået på kompromis med smagen. Selvom man ikke er veganer, så kan man altså sagtens vælge disse produkter.
Jeg begrænser indtaget af mælkeprodukter i hverdagen, og derfor synes jeg det er fantastisk at der er kommet nogle veganske tilskud som smager godt.

RABATKODE
Brug koden Mayadroem15 for at få 15% rabat på de veganske produkter  – eller gå ind via et af mine links, så er rabatten fratrukket: her. 
Koden gælder fra 30/4 – og til 10/5-20.

VEGANSKE PROTEINBARER
Proteinbarerne smager alle sammen virkelig godt – og det er noget af det som jeg især vil fremhæve ved disse barer.  De smager lidt som en lækker müslibar, men energifordelingen er betydelig forbedret. De indeholder puffede soyacrisp og mørk belgisk chokolade, MUMS! De indeholder 22% Planteprotein.
Der findes 3 varianter:
Pistacie & peanuts
Caramel & peanuts
Kokos & mandler
Du kan købe en pakke, hvor du kan mine smagsvarianterne.
Disse barer er et perfekt mellemmåltid på lige under 200 kalorier. Jeg synes det er en lækker snack om eftermiddagen eller aftenen når lækkersulten melder sig. Jeg sørger også altid for at have en bar i tasken, uanset hvor jeg er på vej hen .Min egen favorit er Pistacie & peanuts, men de er alle gode! 🙂  .. Du kan shoppe dem: her. 

VEGANSK PROTEINPULVER 
Det kan være svært at få dækket sit proteinbehov som veganer, så det kan være en god idé at supplerer med proteintilskud. Proteinpulveret indeholder 62% planteprotein, som er en blanding af protein fra ærter, ris og havre. Proteinpulveret er selvfølgelig ikke tilsat sukker.

Der er 2 varianter:
Chokolade
Vanille

Jeg bruger både proteinpulver til at drikke som et nemt mellemmåltid, men jeg bruger det også til at bage med, når jeg fx. laver proteinpandekager. Jeg kan bedst lide vanille, men de smager begge godt!  De kan shoppes: her. 


VEGANSK KNÆKBRØD 
Plantebaseret knækbrød med 26% protein fra fra hampeplanten. Det indeholder derudover solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø som udover at give en god smag, også gør at knækbrødet indeholder de sunde fedtsyrer og giver en god mæthed. Der er ikke tilsat sukker.
Det smarte er især at de er pakket i 2 stk. i en pakke, så det er nemt at have med på farten. Jeg elsker knækbrød – og spiser det ofte både som det er, eller med fx. avocado ovenpå.
Du kan shoppe knækbrødet: her. 


VEGANSK OMEGA 3
Normalt forbinder man omega 3 tilskud med fiskeolie, men det har lykkedes bodylab at lave et vegansk tilskud. Bodylabs Vegan Omega 3 er udvundet af mikroalger fra havet, som er en god kilde til essentielle fedtstyrer. Selve kapslerne som olien ligger indeni er fremstillet af plantefibre – og emballagen er lavet af sukkerrør. Jeg synes virkelig det er imponerende, hvordan man har skabt dette veganske tilskud.

Omega 3 tilskud er et af de kosttilskud, som jeg selv altid tager. Jeg er meget spændt på at teste dette tilskud, for jeg må sige at jeg ikke er så begejstret for den fiskesmag man godt kan få i munden af de almindelige tilskud. Shop omega 3: her. 


BAMBUS SHAKER
Bodylab har også lanceret en flot bambus shaker, som indeholder en termobelægning, som kan holde din shake kold.  Jeg synes virkelig det er smart tænkt i stedet for de almindelige plastik shakere. Jeg bruger den også som en almindelig drikkedunk, og jeg synes bare den er så lækker.  Jeg vil gerne opfordre til at man bruger en drikkedunk fremfor hele tiden at købe plastik flasker.  Hver dog opmærksom på, at den ikke tåler opvaskemaskine. <3    – // Shop den: her. 

RABATKODE
Brug koden Mayadroem15 for at få 15% rabat på de veganske produkter  – eller gå ind via et af mine links, så er rabatten fratrukket: her. 
Koden gælder fra 30/4 – og til 10/5-20.

Hilsen Maya <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.